Gå til indhold
SUP i Gl. Havn
Vandresti i skoven
Foto:Destination Lillebælt&Joan Barløse

Fredericia er porten til oplevelser i det fri

Skal ferien indeholde motion, frisk luft og dansk natur – så er Fredericia det ideelle sted for både krop og sjæl! Hvor aktiv ferien skal være er op til jer. Der findes både lange vandreture hvor I kan overnatte i shelters og de kortere ture, så der er tid til andre aktiviteter. Hop på mountainbiken, i kajakken eller find golfkøllen frem og lad Fredericia berige jeres ferie med spænding, adrenalinkick og vilde oplevelser.

Du kan leje alt udstyr til SUP og kajak i Fredericias hyggelige kanalby. Efter en tur på vandet, kan I tage en tur i C-byen - et lille pop-up butiksmiljø med container-shops med alt fra vinylplader, tøj og brugskunst til kaffe og mad.

Snør kondiskoene og gå byen tynd

Download PDF
VisitFrederica

Der gemmer sig et væld af overraskende oplevelser bag Fredericias idylliske volde og i den smukke egn omkring den gamle fæstningsby.

Forbrænd kalorier mens du lærer byens betydning for Danmarkshistorien på Historie-Ruten, oplev kombinationen af kunst og byrum på Kanalby-Ruten eller vis byens mange facetter til dine følgere på Instagram på Insta-Spot-Ruten.

Bed + Bike certificeret overnatning

Bed+Bike certificering
VisitFredericia

Skal cyklen med på ferie? Så book overnatning på vores bed+bike certificerede overnatningssteder.

Her får du mulighed for at lappe cykler, hvis uheldet skulle ske og om natten er den sikkert opbevaret.

Overnatningsstederne har desuden al den information om cykelruter i området som du har brug for og gastronomien har den sunde livsstil i højsædet.

Uanset om du er til actionfyldte mountainbikespor, Rands Fjord rundt på racercykel eller en hyggelig tur på almindelig cykel, så kan du finde en tur i Fredericia

Kajaktur ved Trelde Næs

Book aktiviteter >>

Foto: Frank Ivan Photography

Vind en oplevelsespakke og få mere sommerferie-inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om fx en oplevelsespakke til 2 voksne og 2 børn til en værdi op til 6.356 kr. Vi har 5 oplevelsespakker på højkant og trækker en vinder hver uge fra uge 26 - 38.

Samtidig sender vi dig masser af gode ideer og tips til dine sommeroplevelser i Fredericia.

Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne >>

 

Følg os: