VisitFredericia
SUP i Gl. Havn
Vandresti i skoven
Aktiv ferie i Fredericia

Fredericia er porten til oplevelser i det fri

Skal ferien indeholde motion, frisk luft og dansk natur – så er Fredericia det ideelle sted for både krop og sjæl! Hvor aktiv ferien skal være er op til jer. Der findes både lange vandreture hvor I kan overnatte i shelters og de kortere ture, så der er tid til andre aktiviteter. Hop på mountainbiken, i kajakken eller find golfkøllen frem og lad Fredericia berige jeres ferie med spænding, adrenalinkick og vilde oplevelser.

Du kan leje alt udstyr til SUP og kajak i Fredericias hyggelige kanalby. Efter en tur på vandet, kan I tage en tur i C-byen - et lille pop-up butiksmiljø med container-shops med alt fra vinylplader, tøj og brugskunst til kaffe og mad.

Bed + Bike certificeret overnatning

Bed+Bike certificering

Skal cyklen med på ferie? Så book overnatning på vores bed+bike certificerede overnatningssteder.

Her får du mulighed for at lappe cykler, hvis uheldet skulle ske og om natten er den sikkert opbevaret.

Overnatningsstederne har desuden al den information om cykelruter i området som du har brug for og gastronomien har den sunde livsstil i højsædet.

Uanset om du er til actionfyldte mountainbikespor, Rands Fjord rundt på racercykel eller en hyggelig tur på almindelig cykel, så kan du finde en tur i Fredericia

Vind en oplevelsespakke og få mere sommerferie-inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om fx en oplevelsespakke til 2 voksne og 2 børn til en værdi op til 6.356 kr. Vi har 5 oplevelsespakker på højkant og trækker en vinder hver uge fra uge 26 - 38.

Samtidig sender vi dig masser af gode ideer og tips til dine sommeroplevelser i Fredericia.

Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne >>