VisitFredericia
Børn på Østerstrand
Børn igang med "Tapper Soldat på Mission"
Porten til store børneoplevelser

Fredericia er perfekt til børn

Tilbring sommeren inde bag Fredericias børnevenlige grønne volde og berig jeres feriedage med spandevis af oplevelser. Brænd energien af som tapper soldat på byens volde eller på mountainbike i Naturpark Lillebælt. Hold en pause og nyd en is mens I tæller hvor mange marsvin I hver især kan spotte. I Fredericia er der oplevelser nok for alle ferie-tørstige familier - byen hvor det livlige, urbane miljø møder historien og den smukke danske natur. Se vores udvalg af oplevelser som med garanti kan berige din sommer!

I Lillebælt findes en af verdens tætteste bestande af marsvin - den mindste hval i verden. Kom med på hvalsafari i Naturpark Lillebælt og se hvor mange marsvin du kan spotte!

Oplev mere med et BE HAPPY PASS

Den historiske miniby med be happy pass

Jeres ferie bliver både sjovere og ikke mindst billigere med et gratis BE HAPPY PASS.

I er sikret små og store oplevelser i Fredericia, samt attraktioner tæt på som fx LEGOLAND, Givskud Zoo og Koldinghus. 

Det er lige til at blive glad i låget af!

Har I Benzin i blodet og elsker at mærke G-kræfterne, når der skal køres stærkt i svingene? Så skal I en tur i RaceSyd Gokart Center!

Vind en oplevelsespakke og få mere sommerferie-inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om fx en oplevelsespakke til 2 voksne og 2 børn til en værdi op til 6.356 kr. Vi har 5 oplevelsespakker på højkant og trækker en vinder hver uge fra uge 26 - 38.

Samtidig sender vi dig masser af gode ideer og tips til dine sommeroplevelser i Fredericia.

Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne >>