Gå til indhold
©  Foto:

6. Juli Cup: Åbningen af årets land art-konkurrence

Besøg det Bruunske Pakhus i Fredericia d. 1. juli til åbningen af årets land art-konkurrence: 6. Juli Cup. Åbningen indleder fire dage med kreativitet samt godt humør, og 6. Juli Garden står klar til at give en musikalsk velkomst for deltagere og publikum inden konkurrencen skydes i gang.

Musik fra 6. Juli Garden

D.1. juli skydes fire dage med dyst, energi og kreativitet på Fredericia Vold i gang, når 34 florister og kunstnere fra hele verden dyster om at kreere det flotteste kunstværk med afsæt i Voldens natur.

6. Juli Cup finder sted d. 1.- 4.juli, og konkurrencen åbnes bl.a. med et musikalsk besøg fra 6. Juli Garden, der med trommer og blæseinstrumenter byder publikum og deltagere velkommen. Tag familien med ned til Det Bruunske Pakhus, hvor musikken spiller fra kl. 9.30 inden konkurrencen herefter sættes i gang fra kl.10.

Åbningen af 6. Juli Cup indleder samtidig åbningen af Naturkunstfestivalen, og byens borgere og gæster kan se frem til fire oplevelsesrige dage i Fredericia, hvor der vil være underholdende og spændende aktiviteter for både børn og voksne. Floristerne og kunstnerne vil sideløbende arbejde på deres unikke kunstværker, hvor besøgende kan følge værkernes udvikling fra natur til kunst under temaet ‘biodiversitet’.

Undervejs kan du som publikum også stemme på din favorit. Afstemningen foregår ved Den Hvide Bro, og du kan stemme fra d. 1.juli til og med d. 4. juli kl.14.

 

 

Arrangementet er en del af Fæstningsdagene i Fredericia – 8 dage for hele familien fyldt med historiske oplevelser, musik og events. Se hele programmet for Fæstningsdagene i Fredericia her: Fæstningsdagene i Fredericia | Vi hylder byen og dens historie (visitfredericia.dk)  

Følg os: