Gå til indhold
©  Foto:

6. Juli Cup: Florister og kunstnere arbejder med deres værker

Kom ned på Fredericia Vold d.1.- 4. juli og følg med, når 34 florister og kunstnere fra hele verden forvandler voldanlægget til et kreativt landskab fyldt med imponerende kunstværker. Land art-konkurrencen: 6. Juli Cup er en del af byens Naturkunstfestival, og gaderne summer af liv og aktivitet, hvor der er oplevelser for hele familien.

Fra natur til kunst

D. 1.- 4. juli kan du komme ned på Volden, når der for tredje år i træk afholdes den internationale land art-konkurrence: 6.Juli Cup. 4 danske og 13 udenlandske hold slipper kreativiteten løs og dyster om at vinde årets konkurrence i land art, der er en kunstform, som tager afsæt i landskabet, og bruger naturens omgivelser som lærred.

Tag hele familien med og følg floristernes og kunstnernes arbejde, når de ved brug af voldanlæggets flora, skal gentænke nye måder at forvandle naturen fra et tomt lærred til unikke kunstværker under temaet ‘biodiversitet’.

Undervejs kan du som publikum også stemme på din favorit. Afstemningen foregår ved Den Hvide Bro, og du kan stemme fra d. 1.juli til og med d. 4. juli kl.14. Præmieoverrækkelsen begynder efterfølgende kl.15.30 i baggården ved Det Bruunske Pakhus.

Aktiviteter for hele familien

I år er der kommet rekordmange tilmeldinger, og der bliver arbejdet hårdt og kreativt i kampen om at løbe med sejren. Besøg Volden og oplev de mange spændende samt imponerende værkers udvikling, som du kan følge på helt tæt hold. Mens floristerne og kunstnerne arbejder med deres værker, kan du udforske et væld af spændende aktiviteter rundt i byen til Naturkunstfestivalen, som afholdes sideløbende med 6. Juli Cup.

Konkurrencen foregår på den del af voldanlægget i Fredericia, der strækker sig fra Den Hvide Bro til DSB’s Mindelund.

 

Arrangementet er en del af Fæstningsdagene i Fredericia – 8 dage for hele familien fyldt med historiske oplevelser, musik og events. Se hele programmet for Fæstningsdagene i Fredericia her: Fæstningsdagene i Fredericia | Vi hylder byen og dens historie (visitfredericia.dk)

Følg os: