Gå til indhold
©  Foto:

Danhostel Fredericia Vandrerhjem

Danhostel Fredericia ligger tæt på subtropiske vandland og teatret, hvor landets bedste musicals udføres.
Er du på transitrejse, eller ønsker du ganske enkelt at have en perfekt base for en kortere familie tur? Danhostel Fredericia er et godt valg til overnatning.
I byen, centralt beliggende i landet, har du adgang til det hele.

Smuk beliggenhed og smuk udsigt
Danhostel ligger midt i Madsby enge og på toppen af ​​bakken. Her byder værten Torben Ottesen gæsterne velkommen til 30 rummelige værelser med eget bad og adgang til enten sø eller terrasse. Der er også flere mødelokaler med plads til op til 86 personer.

På grund af den centrale beliggenhed i Danmark er mange af vandrehjemmets gæster besøgende, som tilbringer en nat eller to på vej gennem landet. Men selv på kort tid er der meget at opleve. En times kørsel herfra finder du de børnevenlige aktiviteter som Legoland og Givskud Zoo.

Den Historiske Miniby og Danmarks største sportscenter
Fra vandrerhjemmet er der en fantastisk udsigt til Den Historiske Miniby, som er en ægte kopi af Fredericia i 1849 præsenteret i en tiendedel af den oprindelige størrelse.

Besøg den historiske miniby og fortsæt turen til Danmarks største idrætscenter. Her finder du subtropisk vandland, bowlingbaner, fitnesscenter, wellness, paddle tennis og skydebane.

 

Følg os: