Dracula - Teater Malstrøm

Hovedfiguren grev Dracula kan med sine psykopatiske træk, kløgt og snilde fordreje virkeligheden for en række spændende personer i Bram Stokers vilde univers. I Transsylvanien hersker han med sin blodtørst og skaber en klaustrofobiske angst, der ligger som et sort tungt smertefuldt tæppe hen over landet og befolkningen. Men farligt i et endnu større globalt kaliber bliver det, da han med sit blodtørstige og empatiløse hof mobiliserer et skib, godt gemt under dækket forventningsfuld i sin kiste og drager mod London for at erobre hele verden med vampyrer.

Kun en mand kan forhindre Draculas djævelske planer. Vampyrdræberen Van Helsing.

I Teater Malstrøms opsætning bliver den geniale og medrivende historie pakket ind i galgenhumor, sort magi, et visuelt orgie af kostumer, teatereffekter og musikalske undertoner som hudløst flænser i vores underbevidsthed.

Et sansesus som du sent vil glemme.

Forestillingen er uegnet for børn under 13 år.

Dramatiseret af Emil Fogh Nielsen frit bearbejdet efter Bram Stokers gyserroman “Dracula”.
Instruktion: Christina Neumann Lindbæk Jensen

Praktisk info
- Billetter fremvises ved døren, enten udskrevne eller på skærm.
- Studerende bedes fremvise studiekort.
- Publikum med særlige behov: Der er gratis adgang for en ledsager til handicappede ved fremvisning af ledsagerkort. Billet til ledsagere skal købes (0 Kr. + billetgebyr)
- Mød venligst op på teatret en time før forestillingen starter, hvis der er behov for kørestoladgang.
- Publikum sidder på unummererede pladser.
- Varighed: 2:30 timer inkl. pause

Det er muligt at købe en hel forestilling – for mere information skriv til Teaterleder Martin Bach Sørensen på martin@malstroem.dk