Gå til indhold
©  Foto:

Gratis workshop v. Uniqa Blomsteratelier: "Fra natur til Uniqa"

Prøv kræfter med limteknik og lær, hvordan naturens materialer kan forvandles til flotte ophæng til hjemmet, når Uniqa Blomsteratelier afholder gratis workshops for både børn og voksne i Fredericia d.3 og 4. juli.

Kreativ workshop med Uniqa Blomsteratelier

D. 1.- 4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen, som indeholder fire oplevelsesrige dage med spændende og kreative aktiviteter for hele familien, hvor naturkunst sættes i fokus. Deltag bl.a. i en kreativ workshop med Uniqa Blomsteratelier, og opdag, hvordan limteknik i kombination med naturmaterialer kan bruges til at lave flotte ophæng til hjemmet.

Jette Vrængmose er blomsterdesigneren bag Uniqa Blomsteratelier, og er Danmarks førende specialist i limteknik. Dyk ned i blomsternes og naturens univers, og vær med til at transformere oversete materialer til nyt brugskunst, når hun den d. 3 og 4. juli afholder gratis workshops på Rådhuspladsen i Fredericia kl.15-17. 

Bliv inspireret af de medbragte modeller eller slå fantasien løs, når naturen forvandles til kunst. Både børn og voksne kan deltage i workshoppen, hvor I efter en kort introduktion til limteknik, hurtigt selv kan komme i gang med at forme jeres værker.

Læs mere om Jette Vrængmoses arbejde her: https://uniqablomster.dk/ 

Workshoppen er inspireret af land art-konkurrencen: 6. Juli Cup som sideløbende udspiller sig på Fredericia Vold, hvor byens borgere og gæster løbende kan følge floristernes arbejde, og se deres unikke kunstværker udfolde sig fra natur til kunst.

Praktisk information

Workshoppen er gratis og afholdes d.3. og 4.juli kl.15-17 på Rådhuspladsen i Fredericia som drop-in.
Workshoppen afholdes efter først til mølle-princippet, og der medbringes materialer til ca. 40 deltagere pr. dag.

 

 

Arrangementet er en del af Fæstningsdagene i Fredericia – 8 dage for hele familien fyldt med historiske oplevelser, musik og events. Se hele programmet for Fæstningsdagene i Fredericia her: Fæstningsdagene i Fredericia | Vi hylder byen og dens historie (visitfredericia.dk) 

Følg os: