Gå til indhold
©  Foto:

Krydstogtanløb: Balmoral

Kom med til en festlig og oplevelsesrig dag d. 24 juni 2023 i Fredericia, hvor byen vil summe af liv, når Balmoral til sommer slår ruten forbi Fredericia og lægger an nede i havnen. 

Liv i byen og mange aktiviteter

Der er lagt op til god stemning, når Balmoral med knap 1.800 passagerer ankommer til Fredericia d.24 juni 2023. Skibets gæster og byens borgere kan se frem til en sjov og hyggelig dag, hvor der bl.a. vil være mulighed for at nyde lidt udendørs musik eller shoppe i byens butikker. Derudover vil der være aktiviteter rundt omkring i byen, således at både skibets gæster samt byens indbyggere kan få en oplevelsesrig sommerdag. 

Tag hele familien med når Balmoral anløber Fredericia Havn. Det store krydstogtskib vil bestemt være et syn værd, der med sin længde på over 200 meter, kommer til at udfylde bybilledet og kan spottes gennem byens lige gader.

Få et overblik over det fulde dagsprogram her: Program for krydstogtskibe 2023 | VisitFredericia

’Programmet opdateres løbende og med forbehold for ændringer’

Kort om Balmoral

Krydstogtskibet Balmoral er opkaldt efter den britiske kongefamilies skotske residens og tilhører Fred Olsens flåde. Hvert skib i flåden er elegant designet, hvor de alle føles som skibe fremfor hoteller grundet deres mindre størrelse. Størrelsen, som de er utrolig stolte af, giver desuden muligheden for at sejle langs kendte fjorde samt til europæiske byer med smalle vandveje og størrelsesbegrænsede broer - steder som større skibe ikke har adgang til.

Ombord på skibet kan passagerne bl.a. forlyste sig i de 2 swimmingpools, shoppe i blomsterbutikken eller i en af deres andre butikker, slappe af med en god bog på biblioteket, feste løs på skibets 7 barer og lounges eller vække appetiten med en kulinarisk oplevelse i en af de 6 restauranter.

Balmoral i tal

Idriftsættelse: 1988. Skibet blev forlænget i 2007
Antal max passagerer: 1.800 
Antal max besætning: 551
Tophastighed: 23 knob
Længde: 218.05 m

Følg os: