Gå til indhold
©  Foto:

Krydstogtanløb: Disney Dream

Kom med til en festlig dag i byen, når det berømte krydstogtskib Disney Dream til sommer besøger Fredericia Havn. Tag familien under armen og oplev byens mange aktiviteter og tilbud til både børn og voksne.

Liv i byen og mange aktiviteter

Der er lagt op til god stemning, når Disney Dream med 3.500 passagerer ankommer til Fredericia. Skibets gæster og byens borgere kan se frem til en sjov og hyggelig dag, hvor der bl.a. vil være mulighed for at nyde lidt udendørs musik eller shoppe i byens butikker. Derudover vil der være aktiviteter rundt omkring i byen, således at både skibets gæster, samt byens indbyggere, kan få en oplevelsesrig sommerdag. 

Hvis vi er heldige, træder Mickey og hans venner måske ud på skibets dæk og vinker til os alle.

Tag hele familien med når Disney Dream anløber Fredericia Havn. Det store krydstogtskib vil bestemt være et syn værd, der med sin længde på 340 meter, kommer til at udfylde bybilledet og kan spottes gennem byens lige gader.

Få et overblik over det fulde dagsprogram her: Program for krydstogtskibe 2023 | VisitFredericia

’Programmet opdateres løbende og med forbehold for ændringer’

Kort om Disney Dream

Krydstogtskibet Disney Dream er ét ud af i alt fem skibe i Disney-universet. Krydstogtskibet kombinerer klassisk skønhed og moderne luksus med den fortællende og magiske Disney-verden, der bliver bragt til live gennem den imponerende udsmykning, detaljeret indretning og velkendte fortællinger.

Disney Dream tilbyder must-see oplevelser, der vækker fantasien og skaber minder for hele familien, og ombord på skibet kan gæsterne bl.a. prøve en fordybende karakteroplevelser, opleve fortryllende live shows med originale musicals, udforske skibets mange temaklubber, træne kroppen i fitnesscentret eller overvære det smukke fyrværkeri, som lyser natten op.

Disney Dream i tal

Idriftsættelse: 2010. Skibet blev ommøbleret i 2020
Antal max passagerer: 4.000
Antal max besætning: 1.458
Tophastighed: 22 knob
Længde: 340 m

Følg os: