Gå til indhold
©  Foto:

Krydstogtanløb: Silver Dawn

Kom med til en festlig og oplevelsesrig dag d. 21. september 2023 i Fredericia, hvor byen vil summe af liv, når Silver Dawn i efteråret slår ruten forbi Fredericia og lægger an nede i havnen. 

Liv i byen og mange aktiviteter

Der er lagt op til god stemning, når Silver Dawn ankommer til Fredericia d. 21. september 2023. Skibets gæster og byens borgere kan se frem til en sjov og hyggelig dag, hvor der bl.a. vil være mulighed for at nyde lidt udendørs musik eller shoppe i byens butikker. Derudover vil der være aktiviteter rundt omkring i byen, således at både skibets gæster samt byens indbyggere kan få en oplevelsesrig efterårsdag. 

Tag hele familien med når Silver Dawn anløber Fredericia Havn. Det store krydstogtskib vil bestemt være et syn værd, der med sin længde på over 200 meter, kommer til at udfylde bybilledet, og kan spottes gennem byens lige gader.

Få et overblik over det fulde dagsprogram her: Program for krydstogtskibe 2023 | VisitFredericia

’Programmet opdateres løbende og med forbehold for ændringer’

Kort om Silver Dawn

Krydstogtskibet Silver Dawn er et af de nyeste skibe i Silversea-flåden og tilbyder dens passagerer en ny verden af luksus og elegance. Ombord på skibet kan gæsterne flere steder opleve Otium, som er deres nye servicekoncept, der fokuserer på at tilbyde gæsterne ekstreme øjeblikke af komfort. Skibet er perfekt, hvis man vil have luksus og valgmuligheder.

Ombord på skibet kan passagerne desuden opdage kulinariske teknikker i laboratoriet, prøve heldet af på casino, tage en afslappende aften i spa-afdelingen, nyde en god bog på biblioteket, udforske ny kunst i kunst-caféen, besøge beauty-rummet eller spise en flere-retters menu på en af de mange restauranter.

Silver Dawn i tal

Idriftsættelse: 2021
Antal passagerer: 596
Antal besætning: 411
Tophastighed: 20 knob
Længde: 213 m

Følg os: