Gå til indhold
©  Foto:

Lillebælt Halvmarathon 2023

Snør løbeskoene og deltag i Lillebælts største løbefest på tværs af Fredericia og Middelfart!

Lillebælt Halvmarathon 2023: Motionsløb i Fredericia og Middelfart

Meld dig til Lillebælt Halvmarathon 2023 og deltag i den traditionsrige løbefest! For 14. år i træk afholdes Lillebælt Halvmarathon, der i år byder på flere distancer og muligheden for både at gå og løbe.

Ved start- og målområde på Havnegade i Middelfart er der dagen igennem underholdning og musik, og fra storskærm er der mulighed for at følge løberne live. Ruten går fra Middelfart, til Fredericia og tilbage til Middelfart igen, så der er masser af muligheder for at heppe på løberne undervejs!

Gennem Naturpark Lillebælt, to landsdele og over Den Gamle Lillebæltsbro

Lillebælt Halvmarathon er et helt særligt løb! På ruten løber du gennem to forskellige landsdele og over Lillebælt via Den Gamle Lillebæltsbro, som er lukket af for trafik. Ruten ligger desuden lige midt i Naturpark Lillebælt, så undervejs kan du nyde den skønne natur ved både vand, kyst og skov.

Gå eller løb til Lillebælt Halvmarathon

Til Lillebælt Halvmarathon 2023 er det muligt både at gå og løbe forskellige distancer.

Lillebælt Halvmarathon 21,1 km: Halvmarathon distancen findes både som løbe-distance og som gå-distance, også kaldet Walk halvmarathon. Der er en max gennemførelsestid ved Halvmarathon på 3 timer og en max gennemførelsestid ved Walk halvmarathon på 5 timer.

Lillebælt Kvartmarathon 10,5 km: Kvartmarathon distancen findes ligesom Halvmarathon også både som en løbe-distance og en Walk kvartmarathon.

Alle distancer kræver startsnummer. Køb startnummer til både walk og løb her!

Oplevelser i Fredericia

Besøg Fredericia i forbindelse med Lillebælt Halvmarathon 2023! Fredericia gemmer på et væld af oplevelser for store og små. Besøg byens hyggelige gågader med gode muligheder for shopping, spisning og afslapning, eller tag familien med til en hyggelig dag i Madsby Legepark, Danmarks største udendørs gratis legepark.

Se alle Fredericias tilbud her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#lillebælthalvmarathon #visitfredericia 

Følg os: