Gå til indhold
©  Foto:

Madsbyparken - BE HAPPY PASS

Danmarks sjoveste legeplads.

Tag din familie i hånden og tilbring en hel dag i Madsbyparken og få masser af oplevelser i Madsby Legepark og Den Historiske Miniby! Madsby Legepark blev i 2018 kåret til Danmarks sjoveste legeplads af en børnejury.

Her er I garanteret en dag fuld af sjov med bl.a. mooncars, tarzanbane, robåde, minizoo, Minigolf, Waterballs (i perioder) og Fredericia anno 1849 i miniformat. Så be' din mor og far om at pakke picnickurven og gør dig klar til en dag fuld af sjov!

BE HAPPY PASS
Madsbyparken består af Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og Den historiske Miniby. Med et BE HAPPY PASS får børn gratis adgang til en tur i Madsbytoget og gratis entré til Minibyen.

Tilbuddet gælder i skolernes sommerferie, samt i weekender og på helligdage i perioden fra 26.6. og til og med uge 42.

Billetterne til de voksne skal købes i billetautomaten og BE HAPPY PASS giver gratis adgang til toget og fremvises til togføreren.

Bemærk at der er forskellige åbningstider i hhv. Madsby Legepark og Den Historiske Miniby!

Forslag til en hel dag
Parkér ved Madsby Legepark [det koster kun 12,- i timen for parkering og tænk du kommer gratis ind i legeparken] og gå henover den sjove træbro ind mod legeparken. Gå en tur igennem parken og se på mulighederne. Find så jeres ynglingssted på en bænk ved legepladsen, ved tarzanbanen eller måske ved gederne? Her kan I f.eks. spise jeres medbragte frokost [Har du husket at bede din mor om at bage pølsehorn?].

Når I har lyst til at prøve noget nyt, så byt picknickkurven ud med badetøjet og køb en billet til Madsbytoget. Det tager kun 15 minutter til Den Historiske Miniby, hvor I kan gå på opdagelse blandt de små huse [Mon der bor nisser her?].

Herfra skal I blot op ad bakken for at komme hen til idrætscenteret hvor I kan tage ude at bowle eller i badeland. Måske er I heldige og der er udspringsaften, hvor en instrukteur er til stede, som hjælper med den rette teknik uanset hvilket niveau du er på. Når I er klar til at tage hjem tag Madsbytoget tilbage til legeparken.

Når dagen er slut, glæder I jer sikkert til at komme tilbage til jeres ferie-base og sove længe dagen efter.