Gå til indhold
©  Foto:

Oplev træskulptør Per Obling forvandle træstammer til flotte skulpturer

Besøg Slesvig Bastion på Fredericia Vold d.1.-4. juli kl.10-14, når træskulptøren, Per Obling, med sin motorsav, udformer imponerende træskulpturer foran publikum. Tag samtidig et kig på hans tidligere værker, og bliv overrasket over, hvad man kan kreere med en motorsav.

Fra træstamme til træskulptur

D. 1.- 4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen, som indeholder fire oplevelsesrige dage med spændende og kreative aktiviteter for hele familien, hvor naturkunst sættes i fokus. Oplev bl.a. Per Obling, når han forvandler træstammer til flotte og imponerende skulpturer i idylliske omgivelser ved Slesvig Bastion på Fredericia Vold.

Tag familien med, når Per Obling med sin motorsav udformer unikke træskulpturer ud af en simpel træstamme. Han har erfaring med at udskære en række forskellige motiver, træsorter og shelters, så publikum er garanteret en imponerende oplevelse, når han laver kunst med sin klinge og giver liv til træskulpturerne. 

Temaet for skulpturerne er “Livet i Lillebælt”, og du kan følge med i hele processen, når han med præcision og tekniske evner forvandler træstammer til detaljerede og betagende værker. Undervejs kan du samtidig tage et kig på hans tidligere skulpturer, som du får muligheden for at beundre og undersøge helt tæt på. Efter udskæringen flyttes træskulpturerne ned til Naturrummet i Kanalbyen, hvor de pynter på kajen ud til Lillebælt.

Læs mere om Per Oblings arbejde her: https://woodling.dk/ 

Tag et smut forbi Slesvig Bastion og oplev hans motorsavskunst ifm. besøget på Fredericia Vold, hvor 34 florister og kunstnere sideløbende dyster om at kreere unikke kunstværker i land art-konkurrencen: 6. Juli Cup.

 

 

Arrangementet er en del af Fæstningsdagene i Fredericia – 8 dage for hele familien fyldt med historiske oplevelser, musik og events. Se hele programmet for Fæstningsdagene i Fredericia her: Fæstningsdagene i Fredericia | Vi hylder byen og dens historie (visitfredericia.dk) 

Følg os: