Gå til indhold
©  Foto:

Udstilling af naturbilleder med Fredericia Fotoklub

Slå et smut forbi Fredericia Rådhus alle hverdage mellem d.10.juli og 13.august, når den lokale fotoklub præsenterer en gratis fotoudstilling på ca. 60 billeder af Danmarks smukke natur. Besøg udstillingen i forhallen på Fredericia Rådhus, og oplev samtidig naturen omkring os fra nye vinkler.

Gå på opdagelse i naturens skønhed

Oplev naturens skønhed, og gå på opdagelse i en gratis fotoudstilling af naturbilleder, når kameralinsen fanger naturen og viser den frem fra sine gode og overraskende sider. Billederne portrætterer Danmarks smukke natur gennem en række forskellige motiver, vinkler og farver i fremstillingen af den visuelle fortælling om naturen omkring os.

Den lokale fotoklub, Fredericia Fotoklub, har en bred vifte af medlemmer med forskellig erfaring og tekniske interesseområder, så der vil være et hav af blandede og anderledes perspektiver og fortællinger at udforske, når de fremviser omkring 60 af deres bedste naturbilleder. 

Tag familien med, og besøg forhallen i Rådhusforhallen. Lad dig blive grebet af de mange flotte billeder - måske du endda opdager naturen fra nye vinkler

Fotoudstillingen kan opleves alle hverdage mellem d.10. juli og 13.august fra kl.10. Tjek åbningstiderne herunder eller i den blå informationsboks til højre.

Følg os: