Gå til indhold
©  Foto:

Udstilling af naturbilleder ved den lokale fotoklub

Slå et smut forbi Fredericia Rådhus d.1.-4. juli kl. 10-17, når den lokale fotoklub præsenterer en gratis fotoudstilling på ca. 60 billeder af Danmarks smukke natur. Besøg udstillingen i forhallen på Fredericia Rådhus, og oplev samtidig naturen omkring os fra nye vinkler.

Fotoudstilling med naturbilleder

D. 1.- 4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen, som indeholder fire oplevelsesrige dage med spændende og kreative aktiviteter for hele familien, hvor naturkunst sættes i fokus. Oplev bl.a. en fotoudstilling fra Fredericia Fotoklub, der fremviser deres bedste naturbilleder i forhallen på Fredericia Rådhus.

Tag familien med til en gratis fotoudstilling af naturbilleder kl. 10-17, når kameralinsen fanger naturen og viser den frem fra sine gode og overraskende sider. Billederne portrætterer Danmarks smukke natur gennem en række forskellige motiver, vinkler og farver i fremstillingen af den visuelle fortælling om naturen omkring os.

Besøg forhallen i Rådhuset til Naturkunstfestivalen, og lad dig blive grebet af de mange flotte billeder - måske du endda opdager naturen fra nye perspektiver.

 

 

Arrangementet er en del af Fæstningsdagene i Fredericia – 8 dage for hele familien fyldt med historiske oplevelser, musik og events. Se hele programmet for Fæstningsdagene i Fredericia her: Fæstningsdagene i Fredericia | Vi hylder byen og dens historie (visitfredericia.dk) 

Følg os: