Gå til indhold
©  Foto:

Wings for Life World Run i Fredericia 2023

Søndag den 7. maj løber hele verden for at fremme forskning af rygmarvsskader. Rundt om kloden starter alle løbere ud kl. 13.00 dansk tid og løber, indtil de indhentes af den virtuelle mållinjebil, der sættes i gang 30 minutter efter løbets igangsætning.

Wings for Life World Run - Løb for dem, som ikke kan!

Wings for Life App Run har derfor ikke en fastlagt distance, men derimod bestemmer dit eget tempo, hvor langt du vil løbe på dagen. Tiende udgave af Wings for Life World Run løbes - som det eneste sted i Danmark - i Fredericia.

I år løbes den danske udgave af løbet i Fredericia med start ved Kulturkasernen, hvor alle kan være med – kørestolsbrugere såvel som løbere. Der er en rute på 2,5 km, som du kan løbe så mange gange, du kan.

HVORDAN DELTAGER JEG?

Download Wings for Life World Run-appen i App Store eller Google Play Store, og vær med til at støtte op om forskning i rygmarvsskader. Alle deltagergebyrer og donationer ved løbet går nemlig ubeskåret til forskningen. På dagen skal du blot huske din opladte smartphone og dit udprintede startnummer, så du kan følge med i, hvornår du indhentes af den virtuelle mållinjebil.

Alle sættes i gang på samme tid ved fælles global nedtælling

Tilmeld dig løbet direkte her: Fredericia - Wings for Life World Run

Årets løb er som sagt et såkaldt ’App Run’, hvor du løber med Wings for Life World Run-appen. Appen opdaterer dig løbende på, hvor langt du har løbet, og hvor tæt den virtuelle mållinjebil er på at indhente dig.

DOWNLOAD APP

App Store: bit.ly/WingsforLifeWorldRunApp

Google Play Store: bit.ly/WingsForLifeAppRun

Følg os: