©  Foto:

6. Juli Cup - Naturkunst-konkurrence i Fredericia

Til Fredericias Naturkunstfestival fra 1.-4. juli kan du opleve blomsterdekoratører fra hele verden konkurrere på Fredericia Vold. 

6. Juli Cup - Naturkunst-konkurrence i Fredericia

Fra 1. til 4. juli gæster et væld af dygtige florister og kunstnere Fredericia for at deltage i den internationale naturkunst-konkurrence 6. Juli Cup 2023. Deltagerne kommer blandt andet fra Danmark, Italien, Letland, Norge, Tyskland, Ukraine og Taiwan og dyster om at skabe det flotteste kunstværk af naturmaterialer.

Oplev kunstnerne og kunstværkerne på Fredericia Vold

Konkurrencens florister og kunstnere dyster midt i historien! Deltagerne skal nemlig lave deres særlige kunstværker på Fredericia Vold. Konkurrencen vil foregå på den del af voldterrænet i Fredericia, der strækker sig fra Prinsessens Bastion til DSB's Mindelund. Der er offentlig adgang alle dage til at følge deltagernes spændende arbejde på det historiske voldterræn.

Vinderfest og præmieoverrækkelse i Det Bruunske Pakhus' baggård

Vinderne af naturkunst-konkurrencen kåres den 4. juli ved en festlig præmieoverrækkelse i baggården bag Det Bruunske Pakhus. Der er præmier til de 3 bedste hold i konkurrencen.

Når naturen på Fredericia Vold bliver til kunst

Udover at kunstværkerne kommer til at være på Fredericia Vold skal deltagerne også skabe kunstværkerne ud fra naturmateriale, som de finder på eller omkring Volden og Voldanlægget. De flotte kunstværker kommer derved til at blive en del af Volden og kan ses længe efter at konkurrencen er overstået.

Arrangører af konkurrencen

Konkurrencen i landart er arrangeret af blomsterdekoratør Lene Møller Christiansen, Iris Blomster, og Thomas Kvist Christiansen i samarbejde med Fredericia Kommune.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitfredericia