Krydstogtanløb Serenade of the Seas

Krydstogtdestination Fredericia

Foto: Claus Fisker

Fredericia er en hyggelig lille krydstogthavn med flere årlige anløb. Gæsterne mødes af byens krydstogtkoordinator samt en række frivillige, som hjælper med at tage imod. Byens uddannede guider står for turene både i Fredericia og ved nærliggende attraktioner. 

Bliv frivillig

I Fredericia har vi en fantastisk gruppe af frivillige, som tager imod krydstogtgæsterne på kajen og hjælper dem godt på vej med svar og tips til deres dag i Fredericia. Som frivillig får du nogle hyggelige dage med masser af spændende og sjove snakke med gæster fra hele verden og de andre frivillige. Og så får du frisk luft, havudsigt og forplejning med i hatten. 

Du bestemmer selv hvor meget og hvilke dage du kan være med. Det er nødvendigt at du kan tale engelsk eller tysk, men andre sprog som fx spansk, kan også være nyttigt. 
Vi mangler frivillige, så hvis du har lyst til at være med så kontakt vores krydstogtkoordinator Lone. Det er helt uforpligtende at høre nærmere. 

Vil du være frivillig? Ring eller skriv til Lone Østergaard, tlf. 50 83 42 26, lone.ostergaard@fredericia.dk 

Cruise volunteer

Foto:VisitFredericia

6. juli garden på krydstogtkajen

Foto:VisitFredericia

Hvad kan du opleve på krydstogtdagene?

Når krydstogtskibene lægger til kaj i Fredericia summer byen ekstra af liv og mennesker. Rigtig mange af skibets gæster, som kommer fra hele verden, går op i byen og besøger det historiske voldanlæg
Ved ankomst og afsejling er der ofte musik på kajen og på mange krydstogtdage afholdes der markeder og aktiviteter i byen til glæde for både lokale og gæster. 
Programmet for de enkelte anløb bliver løbende opdateret i vores eventkalender

Cruise guided tour

Foto:VisitFredericia

Mini-toget ved Rådhuspladsen

Foto:VisitFredericia

Hyttebyen på J.B. Nielsens Plads

Foto:VisitFredericia

Der skal tages forbehold for ændringer eller aflysninger.