©  Foto:

Galleri 15B

Fordyb dig i kunsten med Lillebælt som bagtæppe hos Galleri Lillebælt.

Galleri Lillebælt: Kunst og brugskunst kun et stenkast fra Lillebælt

Det spændende Galleri Lillebælt ligger i Fredericias Gammel Havn ud til Lillebælt. Galleriet er indrettet med store lyse flader, som er med til at gøre kunsten til hovedpersonen. 

Hos Galleri Lillebælt kan du både opleve og kunsten og købe kunst med hjem. Galleriet har primært moderne kunst indenfor flere forskellige kunstarter, og du kan opleve alt fra oliemaleri til glaskunst, keramik, kunsthåndværk, grafik, akvarel og tryk.

Her er noget til alle kunstinteresserede!

Læs meget mere om Galleri Lillebælt på deres hjemmeside!

Kunstnerpar bag Galleri Lillebælt

Galleri Lillebælt drives af galleristerne Benedikte Marie og Finn, der også selv er kunstnere, og som begge bruger galleriet som arbejdsplads. Du kan læse mere om parret og de andre kunstnere, der er fast tilknyttet Galleri Lillebælt her!

Skiftende kunst og ferniseringer året rundt

Galleri Lillebælt har i løbet af året 6-8 skiftende udstillinger og forskellige ferniseringer. På Galleriets hjemmeside kan du se en oversigt over aktuelle og kommende udstillinger.

En del af Kanalbyen og Gammel Havns urbane miljø

Galleri Lillebælt ligger i Gammel Havn, en del af Fredericias nye bydel Kanalbyen.

Gammel Havn er den ældste del af Fredericias havneområde, som i dag er vokset sammen med det nye område Kanalbyen, der har fået navn efter sine havnekanaler. 

Her er et urbant miljø med både natur, kultur, outdoor og kunst, og området har fx både sin egen park med fokus på biodiversitet, små byhaver, der tilhører byens borgere og sin egen kunstvandring.

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#gallerilillebælt #visitfredericia