skip_to_main_content

Restaurant ene. Gourmetmad i øjenhøjde

Restaurant enes grundsten bygger på brug af de bedste råvarer, som alle kommer fra specialudvalgte lokale leverandører, som vægter smagen højest. Filosofien kredser om det nordiske køkkens simplicitet og enkelthed, dog er man ikke bange for at kigge mod østen og bruge smage fra det asiatiske køkken, for at løfte oplevelsen op til noget højere.

Bag restauranten i hjertet af Fredericia, står en stærk kvinde, Areewan Erlandsen, der før hun overtog stedet og formede det til hendes eget, også var i køkkenet hos den tidligere ejer.

Med sine bare 24 år, overtog Areewan rollen som frontfigur på en allerede veldreven restaurant, og hun fortsætter stilen med fokus på den gode mad, fantastisk håndværk og nærværende betjening.

Når man overtager en god restaurant, som man førhen stod i køkkenet for, så er der pludseligt en masse ting, der skal koordineres og laves, specielt når man vælger at skifte navn til Restaurant Ene. og give den sit helt eget præg. Heldigvis har ejer og chefkok Areewan et godt team, af dygtige medarbejdere bag sig. Lige fra opvaskeren, til tjenerne og resten af køkkenholdet, er med til at give restaurantens besøgende gæster en god og helhjertet oplevelser.

Den gode madoplevelse i Fredericia, starter nemlig allerede fra man går mod restauranten omgivet af historie, til man træder ind af døren, og bliver budt venligt indenfor, får lidt let anrettet og de mere delikate, hovedretter, sammensat med den helt rigtige vinmenu, i samarbejde med den lokale vinhandel.