skip_to_main_content
©  Foto:

Restaurant ene. Gourmetmad i øjenhøjde

Restaurant ene. står for jordnær med kant. Retterne indeholder danske råvarer fra sæsonen og nærområdet, altid med fokus på at udvinde mest mulig smag. Det er gourmetmad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

Restaurant enes grundsten bygger på brug af de bedste råvarer, som alle kommer fra specialudvalgte lokale leverandører, som vægter smagen højest. Filosofien kredser om det nordiske køkkens simplicitet og enkelthed, dog er man ikke bange for at kigge mod østen og bruge smage fra det asiatiske køkken, for at løfte oplevelsen op til noget højere.

Ejer og Chefkok Areewan Erlandsen har et godt team, af dygtige medarbejdere bag sig, som alle er med til at give restaurantens besøgende gæster en god og helhjertet oplevelser.

Restaurant ene. er placeret i Kanalbyen i hjertet af Fredericia med udsigt til kanalen og det urbane havnemiljø.