©  Foto:

Trinity Hotel - restaurant og bar

"På Trinity Hotel og Konference kan du nyde godt af vores restaurant og bar, der har åbent mandag til lørdag samt søndag efter aftale. Her kan du nyde udsigten til Den Gamle Lillebæltsbro og Lillebælt fra både restaurant- og barområdet hele året rundt. 

Vi går meget op i at bruge gode, lokale råvarer og har Det Økologiske Spisemærke i Bronze. Vores frokost er et godt miks af alt det gode fra danske køkken, krydret med nye spændende retter og salater, og vi tager højde for allergier og madpræferencer. Samtidig har vi vores eget bageri og konditori, så vi kan servere friskbagt brød fra stenovn samt hjemmelavede kager og andre lækkerier, hver eneste dag", påpeger Lisbeth fra Trinity Hotel og Konference.

Restauranten er godt besøgt af deres mange konference- og mødegæster hele ugen igennem. Så de kan helt sikkert også finde et bord til dig. Der serveres både til morgenmad, frokost og aften, som varierer alle ugens dage. Vil du booke et bord eller et større selskab, kan du altid kontakte dem på telefon +45 82 27 17 17. 

Baren er åben mandag til lørdag mellem 14.00 og 24.00 - og er det perfekte mødested efter en lang dag med møder eller som afslapning efter en tur på Voldene. 

Mere information omkring Trinity Hotel og Konferences Restaurant og Bar kan findes på deres hjemmeside Restaurant - Trinity Hotel & Konference