Naturpark Lillebælt
Trelde Næs ved Fredericia

Partnerskaber og udviklingsprojeker

Foto:VisitFredericia&Peter Leth Larsen

Partnerskaber

Hos VisitFredericia tror vi på, at de bedste resultater kun kan opnås, når vi samarbejder og løfter i flok. Derfor indgår vi i samarbejder med en lang række partnere og organisationer både lokalt, regionalt og nationalt.


Vores partnerskaber tæller bl.a. Business Fredericia, Experience Fredericia, Fredericia Shopping, Naturpark Lillebælt, ADP, Destination Trekantområdet, VisitMiddelfart, Bridgewalking Lillebælt, VisitDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme, Kanalbyen, Museerne i Fredericia, Naturrådet, Cruise Baltic, Galeasen Aventura, Middelfart Kommune, Kultunaut samt naturligvis flere andre kommunale afdelinger og lokale turismeaktører. 

Udviklingsprojekter

VisitFredericia tager aktivt del i en bred vifte af udviklingsprojekter i forskellige størrelsesordener. Projekterne tæller både interne udviklingsprojekter i kommunen samt en række projekter med vores eksterne samarbejdspartnere og netværk. Nedenfor kan du se nærmere på et udvalg af de største tværgående projekter vi tager del i lige nu. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvad vi i øvrigt arbejder med.  

Projekter i Destination Trekantområdet:

Let’s Meet Again – Innovation og markedsføring af erhvervsturismen i Destination Trekantområdet og VisitHerning | Destination Trekantomraadet

Gentænk Kulturturismen - Destination Trekantområdet | Destination Trekantomraadet

LEGOLAND Billund Resort

Regenerativ turisme på verdenskortet - i samarbejde med Naturpark Lillebælt

Andre projekter: 

Revision af Naturplan for Fredericia Kommune

Samarbejde med Middelfart Kommune om Galeasen Aventura og turbådssejlads på Lillebælt

En Sommerdag ved Bæltet