Gå til indhold
©  Foto:

Café Kaffekop

Kom og kreer, mal på keramik i hyggelige omgivelser. Find din ro og balance og skab dit mesterværk helt fra bunden. Mal din egen kop, skål, tallerken, vase, figur eller vælg blandt meget andet keramik. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Noget har de seneste år gjort ved os og vi er blevet mere opmærksomme på hvor hurtigt vi og tiden løber. Det betyder at mange af os føler udbrændthed i hverdagen og mangel på tid til at kunne fordybe os.

Hos Cafe Kaffekop har du mullighed for at tage det med ro og nyde vores udvalg varme og kolde drikke, måske en lille snack.

Alle kan være med.

Om os

Cafe Kaffekop er åbnet i april 2022. En tanke om at åbne et sted hvor alle kan komme og hygge sig et par timer, lege med farver og mønstre, skabe sit eget mesterværk og udfolde sig kreativt. Det kræver ingen forkundskaber - vi vejleder med ideer, farvelære og teknikker. Cafe Kaffekop byder jer velkommen med nærvær, hjælpsomhed og en hyggelig stemning.

Cafe Kaffekop er en lille uhøjtidlig cafe. Her kan du hygge dig og male dit eget keramik, alene, med din veninde, din ven, din bedstemor eller din date.  En autentisk gave af kærlighed, minderne bliver foreviges og mulighederne er uendelige.

Bare glemme hverdagen for en stund.

I kaffehjørnet kan der købes dejlig kaffe, the, varm chokolade, økologiske drikke og lidt til den søde tand.