©  Foto:

Urbania Street Food

Nyd lækker street food i hyggelige omgivelser!

Lækker gademad i rå omgivelser hos Urbania Street Food

Hos Urbania Street Food er der tale om gademad i øjenhøjde. Besøg det urbane madmekka, og nyd mad fra et eller flere af de forskellige køkkener, som holder til i madboderne. Slå dig ned inden for, eller nyd dit måltid i den hyggelige baggård.

Topklasse street food til en fair pris

Urbania Street Food er et urbant samlingspunkt for gastronomi og gode oplevelser. Det er et fristed, hvor rammerne indbyder til at mødes med vennerne, få lidt kvalitetstid med familien eller få sig et hurtigt og lækkert måltid til en fair pris. u kan også få en god cocktail eller specialøl til at skylle det ned med.
 

Nyd street food som take away

Hos Urbania Street Food kan du også vælge at bestille din mad som takeaway. Bestil direkte i boderne eller via Urbania Street Foods hjemmeside - du kan godt bestille fra flere forskellige boder på én gang. 
 

Centralt placeret i Fredericia

Urbania Street Food ligger i gåafstand til både Fredericias nye bydel Kanalbyen, til Gammel Havn og til Fredericias hyggelige gågader. Her finder du et væld af livsstils og tøj-butikker med gode shoppingmuligheder.

Du kan også besøge den flotte Fredericia Vold, som omgrænser fæstningsbyen, eller du kan opleve en af de mange andre oplevelser, som Fredericia har at byde på.

Læs meget mere om Fredericia her!

Inspireret af det maritime og det urbane

Urbania Street Food har en sømand som logo, og både navn og logo er da også inspireret af det område, Urbania Street Food ligger i. Beliggende kun et stenkast fra Lillebælt er Urbania tæt på det maritime miljø i Gammel Havn.

Navnet "Urbania" henviser til placeringen mellem den oprindelige bykerne og den nye urbane bydel Kanalbyen, som vokser frem på det gamle havneområde.

Events på Urbania Street Food

På Urbania finder du mange spændende events, so foredrag, temadage og koncerter, ligesom der også er faste aktiviteter hver uge.
 
Om mandagen i ulige uger byder Urbania Street Food fx på mandagsbanko, og om onsdagen i lige uger kan quizze med dine venner.
Hver fredag og lørdag står ekstra hyggelig stemning med guitarhygge med en af spisestedets husgutarister. 
 

En del af Urbania-familien

Urbania Street Food var det første madsted, som åbnede under Urbania-navnet. Idag er Urbania en lille familie, som tæller både Urbania Street Food, Urbania Beach Bar som ligger på Østerstrand, og det nye Kaptajn Gammel Havn, som er åbnet i Kanalbyen.

Stederne byder på forskellige menukort og forskelligt udvalg, men har den høje kvalitet, gode råvarer og behagelige atmosfære til fælles.

Skal du med til Tartelet Festival i Fredericia?

Hver år afholder Urbania Street Food sin succesfulde Tartelet Festival, hvor du kan nyde lækre tarteletter og god underholdning.

Læs mere om Tartelet Festival og køb billet her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram