Gå til indhold
©  Foto:

DANCAMPS Trelde Næs

Hold ferie med hele familien i naturskønne omgivelser på DANCAMPS Trelde Næs.

Overnat ved Trelde Næs' strand og skov

DANCAMPS Trelde Næs i det store naturområde Trelde Næs og lige ved kysten. Fra campingpladsen er der direkte adgang til Trelde Næs' naturbadestrand med Blå Flag og gode badeforhold. På Trelde Næs kan du både opleve skov og strand, eng- og sumpområder, og imponerende klinter langs kysten. Området har et helt unikt natur- og dyreliv, og er optaget i Danmarks Naturkanon.
Du kan læse meget mere om Trelde Næs' natur, historie og aktivitetsmuligheder her!

Campingvogn, telt, hytte eller glamping?

DANCAMPS Trelde Næs har en række gode og funktionelle camping faciliteter, et udendørs badeland, hytteby og udlejningstelte. Den nye trend Glamping findes også på pladsen i form af luksus safari-telte med høj komfort. Der er altså indkvarteringsmuligheder for enhver smag. 

Campingpladsens faciliteter

Minimarked og Café, indhegnet hundeskov, hoppeborge, legepladser, trampoliner, minigolf, bordtennis, boldbane, bålsted, vandland m. 50 m rutschebane og en surfhill, velværecenter som indeholder stor sauna, spabad samt tyrkisk bad.

Campingplads med central placering

På DANCAMPS Trelde Næs og i området omkring campingpladsen er der masser af aktiviteter og oplevelser for både store og små. Campingpladsens beliggenhed er både helt ideel for naturelskere, motionsløbere og lystfiskere, som alle kan benytte naturen på Trelde Næs, men pladsens centrale placering gør det også nemt at opleve Fredericia og resten af Jylland og Fyn.

Oplev Fredericia og Naturpark Lillebælt

I Fredericia får du både storslået Danmarkshistorie, hyggelige gågader med gode shoppingmuligheder og spisesteder. Ved Fredericia ligger også Naturpark Lillebælt, Danmarks største Naturpark.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#dancampstreldenæs #visitfredericia

Følg os: