©  Foto:

DanCenter Sommerhusudlejning

Rundt om Lillebælt finder du skønne sommerhusområder. Lej eksempelvis sommerhus i Hvidbjerg – kun en lille køretur fra Fredericia i Østjylland.

Sommerhusudlejning omkring Lillebælt

Hold din sommerhusferie med DanCenter. Her finder du et stort udvalg af skønne sommerhuse på begge sider af Lillebælt – samt i resten af Danmark.

Hos DanCenter får du mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, og uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt, finder du noget for enhver smag i alle prisklasser.

Pool, havudsigt eller spabad og sauna?
Sommerhusene ligger i de bedste sommerhusområder og kan lejes på ugebasis. Det meste af året (på nær i højsæsonen) kan du også nøjes med at leje et sommerhus for blot en weekend. Vælg det sommerhus der passer til dine behov og få en fantastisk ferie, hvad enten du drømmer om store luksushuse med pool, spabad og sauna eller aktivitetshuse, hvor du ofte finder fx billard, bordfodbold og bordtennis. Du finder også et stort udvalg af klassiske sommerhuse – omgivet af smuk natur og ofte tæt på kysten.

Skal du bruge sommerhuset til en parferie eller er det hele familien der skal samles – DanCenter har sommerhuse med plads til 2 og helt op til 42 personer. I mange af DanCenters sommerhuse er det også tilladt at medbringe hunden, så kan hele familien komme af sted og få nye sjove oplevelser sammen. Hér har den rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand – lige uden for døren.

Skønne sommerhusområder ved Lillebælt
Rundt om Lillebælt finder du skønne sommerhusområder. Lej eksempelvis sommerhus i Hvidbjerg – kun en lille køretur fra Fredericia i Østjylland. På Fyn finder du blandt andet sommerhusområdet Skåstrup strand. Her tilbyder DanCenter mere end 25 sommerhuse. Se alle sommerhuse i nærheden af Lillebælt her.

Dit lokalkontor ved Lillebælt
Holder du sommerhusferien med DanCenter Sommerhusudlejning har du altid et lokalkontor i nærheden af dig. Lejer du sommerhus omkring Lillebælt, vil personalet hos DanCenter Vejle Fjord, stå klar til at hjælpe dig - både inden og under dit ophold.

Vores medarbejdere på lokalkontorerne har mange års erfaring fra netop deres område. Her kan du både søge hjælp, hvis der opstår spørgsmål, samt få gode tips og informationer om området, attraktioner og oplevelser. Det er også på lokalkontoret du får udleveret din nøglen til dit sommerhus.

Få rabat på sjove attraktioner og seværdigheder med DanCenter
Du kan spare helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt i hele Danmark. Når du lejer dit sommerhus hos DanCenter, får du nemlig adgang til vores mobile rabathæfte, hvor du kan se alle rabatterne på mange af Danmarks mest populære attraktioner.

1 lille times kørsel fra Lillebælt finder du LEGOLAND®. Her får du 25% på entrébilletten, så kan du nyde en hel dags sjov i den store forlystelsespark.

Lej dit sommerhus ud med DanCenter
Går du med tanker om at udleje dit sommerhus ud? Hos DanCenter får du gode råd og sparring. Du kan for eksempel få en indikation af hvad udlejningsprisen er, og hvor meget du kan forventer at tjene om året.

Lej dit næste sommerhus på www.DanCenter.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen!