Gå til indhold
©  Foto:

RaceSyd Gokart Center

Slip din indre racerkører fri!

Har du benzin i blodet og elsker at mærke G-kræfterne, når du kører stærkt i svingene?

Så tag i RaceSyd og kør gokart i Trekantområdets eneste indendørs Gokart center. I RaceSyd kan man køre gokart fra man er 8 år og 120 cm i vores specielle børnekarter, som passer til den lille racerkører. Man skal ikke lade sig snyde af størrelse – der kan komme godt med fart på, hvis man tør og man har kontrol over gokarten.

For at sikkerheden er i top for de helt små, kan farten indstilles med fjernbetjening, så alle trygt kan køre. Til de større børn og voksne fra ca. 145 cm har vi naturligvis også gokarter, som kan stille den indre fartdjævels lyster.

Som indendørs bane kan vi tilbyde jer at køre gokart hele året rundt. Kom ind og prøv et hæsblæsende race på f.eks. 10 minutter. Vores elektroniske tidstagningsudstyr sørger for at afsløre hvem, der var hurtigst. Inden kørsel gennemgår vores trænede instruktører sikkerhedsreglerne med jer, så alle trygt kan race ud.

Eksempler på priser:
10 minutter Drop ind 120 kr. pr. person
20 minutter Drop ind 215 kr. pr. person
Leje af hjelmhue ved brug af RaceSyds hjelme 12 kr.

I Fredericia gokart center kan der også arrangeres Grand Prix til grupper fra 4 personer, hvor nybegynderen såvel som den mere erfarne kører, vil føle sig som racerkører, når først man er blevet dus med gokarten efter det første løb. Kontakt os for priser.