©  Foto:

Fiskeplads - Hagenør og Børup Strand

Tag på fisketur ved Hagenør og Børup Strand og nyd områdets skønne natur.

Kystfiskeri ved Hagenør og Børup Strand

I naturområdet Hagenør og ved Børup Strand findes der flere gode fiskespots.

Fiskeri i Lillebælt

Fra fiskepladserne ved Hagenør kan du fange de fisk, som typisk fiskes efter i Lillebælt. Der kan fanges fladfisk i områder med sandbund samt hornfisk og makrel i sæsonen. Det er også muligt at fange torsk. Området er en del af Naturpark Lillebælt. Læs mere om Naturparken her!

Leder du efter andre gode fiskesteder ved Lillebælt? Find mere information her!

Fiskeri fra bro ved Hagenørvej

Ved Hagenørvej findes en fin fiskeplads, hvor du kan fiske fra bro. Fiskepladsen ligger for enden af Hagenørvej, tæt ved naturområdets parkeringsplads, og er en klassisk kystplads, hvorfra du kan fiske på relativt dybt vand i Lillebælt. Om efteråret holder "standfisk" ofte til omkring broen. 

Fiskeri fra Hagenørs klinter 

Følger du områdets gule, afmærkede vandrerute kommer du til Hagenørs klinter, hvorfra der er fint fiskeri efter fladfisk på kystens sandbund.

Fiskeområde ud for Damgård

Fortsætter du videre langs kysten forbi klinterne kommer du til et fiskeområde, som ligger ud for Damgård. I dette område er der meget få fiskere.

Praktisk information

Parkering: Der er en offentlig parkeringsplads ved Hagenørvej.

GPS-koordinater: 55.51769, 9.65427

Følg den gule vandrerute og vis hensyn

Det meste af naturområdet ved Hagenør er privatejet. Vis derfor hensyn til områdets beboere og privatlivets fred ved kun at benytte den gule, afmærkede rute, når du udforsker området. Tak!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#hagenør #naturparklillebælt #visitfredericia