Gå til indhold
©  Foto:

FREDERICIA:DOX - filmfestival i Fredericia

Kom til dokumentarfestival i Fredericia og se nogle af årets allerbedste dokumentarer helt gratis.

FREDERICIA:DOX

D. 19. - 21. marts kan du opleve tre af årets allerbedste danske og internationale dokumentarfilm i Fredericia, når CPH:DOX, Panorama Biograferne og Fredericia Kommune inviterer til mini-dokumentarfestival og efterfølgende debat.

Det er gratis at deltage, men billetter skal bestilles. Kun et begrænset antal billetter til hver forestilling - så reserver din billet allerede idag.

En unik oplevelse på det store lærred

Du kan opleve følgende film på FREDERICIA:DOX 2023:

19/3 The Hostage Takers

Resumé: 

Den danske fotograf Daniel Rye er en af hovedpersonerne i et nervepirrende gidseldrama baseret på et chokerende, konfronterende interview med to livstidsdømte, britiske ISIS-medlemmer lavet af journalisten Sean Langan.

Læs mere om dokumentaren og reserver din billet her

 

20/3 The Youtube Effect

Resumé:

Et deep dive ned i internettets ultimativt største kaninhul. Alex Winters vildtvoksende high speed-essay om teknologi kaster et grundigt og tankeprovokerende blik på de mange virkeligheder, som vi lever i på samme tid.

Læs mere om dokumentaren og reserver din billet her

 

21/3 The Last Rider

Resumé:

Den utrolige historie om cykelrytteren Greg LeMond, der vendte tilbage fra dødens rand med et skudhul i maven for at hjemsøge Tour de France. Et nervepirrende epos om et af sportshistoriens største og mest inspirerende comebacks.

Læs mere om dokumentaren og reserver din billet her

Følg os: