©  Foto:

Fredericia Musicalteater

KÅRET SOM DANMARKS BEDSTE KULTUROPLEVELSE 2023!

Ekstraordinære oplevelser på Fredericia Musicalteater

Fredericia Musicalteater har gjort det til sit varemærke at levere musicals på højeste niveau! Her finder du storslåede forestillinger med banebrydende teknologi, skøn musik og fantastiske skuespilpræstationer. Kom med ind i teatermørket og lad dig fortrylle!

Læs meget mere om Fredericia Musicalteater og køb billetter her!

Fredeirica Musicalteater: Prisvindende opsætninger i verdensklasse

Fredericia Musicalteater tager musicalgenren seriøst og har sat som mål, at Fredericia skal være Danmarks musicalcentrum. Teateret har en række af prisvindende musicals bag sig og arbejder sammen med internationale musicalkræfter på at skabe fabelagtige musicaloplevelser for publikum.

Et arbejde, som har båret frugt: I 2023 blev Fredericia Musicalteater nemlig kåret til Danmarks bedste kulturoplevelse!

Fredericia Musicalteater blev desuden nomineret til årets Reumert 2022 for familieforestillingen De Tre Små Grise, og står også bag succes'er som Disneys Aladdin og Klokkeren fra Notre Dame, Dreamworks Prinsen af Egypten, Shu-bi-Dua The Musical og Charles Tante.

Musicals for både børn og voksne i Fredericia

Fredericia Musicalteater er musicalteateret for ALLE! Her opsættes hvert år forestillinger for alle aldre. Du kan fx opleve den årlige familieforestilling, den store musicalsatsning eller nogle af de mindre forestillinger, som spiller i løbet af året.

Fredericia Musicalteater har forestillinger for alle målgrupper, så du finder helt sikkert noget spændende på programmet.

Vil du med i teateret? Køb billetter til Fredericia Musicals forestillinger her!

Praktisk information:

Parkering: Der er flere gode parkeringsmuligheder med kort afstand til Fredericia Musicalteater. Du kan finde mere information om parkering her!

Rabat til unge: Fredericia Musicalteater giver 70 kroners rabat på egne forestillinger til unge under 25 år. Vælg kategorien "ung under 25 år", når du bestiller billet og medbring gyldigt ID med billede og fødselsdato.

Gavekort: På Fredericia Musicalteater kan du nemt give en teateroplevelse i gave. Køb et gavekort til Fredericia Musicalteater her!

Billetkontor: Fredericia Musicalteaters fysiske billetkontor har åbent for personlig henvendelse mandag og fredag fra kl. 10:00-14:00.

Billetkontoret kan også kontaktes telefonisk på 53 73 96 01 alle hverdage fra kl. 10:00-14:00. For billethenvendelser via mail: billet@fredericiamusicalteater.dk. For øvrige henvendelser via mail: info@fredericiamusicalteater.dk.

Handicaptilgængelighed for kørestolsbrugere: Fredericia Musicalteater har særlige pladser til kørestolsbrugere og adgang til handicaptoilet. Kørestolspladser og evt ledsagerplads skal bestilles ved at ringe til Fredericia Musicalteaters billetkontor eller via mail til billet@fredericiamusicalteater.dk.

Fredericia Musicalteater opfordrer kørestolsbrugere at ankomme senest en halv time før forestillingens start.

Udlån af teleslynge og hovedtelefoner: Det er også muligt at låne et trådløst sæt med personlig teleslynge (for brugere med høreapparat) eller hovedtelefoner gratis. Disse udleveres i garderoben.

Da der er begrænset antal, opfordres du til at reservere teleslynge eller hovedtelefoner på forhånd. Det kan gøres online i forbindelse med billetbestilling eller ved at ringe til Fredericia Musicalteaters billetkontor.

Andre spørgsmål? Find mere information på Fredericia Musicalteaters hjemmeside!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fredericiamusicalteater #visitfredericia