Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Gammel Havn

Få en maritim og god oplevelse på Hotel Gammel Havn - tæt beliggende på Fredericias Voldanlæg, havn og byliv. Få en behagelig og rolig overnatning på Hotel Gammel Havn i Fredericia. Vi råder over 40 nyrenoverede og velindrettede ikke-ryger værelser. Alle værelser er med eget bad og toilet, TV og trådløst internet. Stå op til vores dejlige morgenbuffet, der serveres i vores morgenmadsrestaurant. Vores hyggelige TV-stue og charmerende lobby står til rådighed for jer. Her er I velkomne til at nyde en kop gratis kaffe eller te.

I hotellets hyggelige Café Mums serverer vi vores populære danske smørrebrød, steaks, pastaretter og vores nominerede Streetburger og masser andre udsøgte retter. Hotellet ligger lige ved den hyggelige gamle havn, hvor der er udsigt til den nye Lillebæltsbro og med kun 200 m til centrum er I tæt på det flotte voldanlæg, bylivet med cafeér, restauranter og masser af shoppingmuligheder, samt det populære Fredericia Musicalteater.

Vi ligger 4,8 km fra motorvej E20 og hotellet har egen parkeringsplads, hvor der er gratis parkering. Til Fredericia Banegård er der kun 20 min. gang. Der er mindre end en 1 times kørsel til bl.a. Legoland, H.C. Andersens Hus, Givskud Løvepark og Marselisborg Slot.

På gensyn i Fredericia