Gå til indhold
©  Foto:

Gammel Havn - gæstesejlerhavn i Fredericia

Velkommen til Gammel Havn som ligger i centrum af Fredericia - kun få minutters gang fra byens restauranter og butikker. Gl. Havn grænser op til Fredericias nye bydel, Kanalbyen. Det store område er under udvikling, men allerede nu kan man nyde godt af de første kanaler, sportsfaciliteter, pop up-shops i C-byen og byhaver. 

Fra Gammel Havn er der ikke langt til hverken caféer eller indkøbsmuligheder. Desuden er den historiske Fredericia Vold kun et stenkast væk og kan opleves på egen hånd eller på en af de guidede ture.

 

OBS. Havnen er lukket 1. oktober til 1. marts.

Reglement for benyttelse af gæstepladser i Gl. Havn, Fredericia

Priser:

Gæsteleje pr. døgn: under 12 meter 160 DKK
Gæsteleje pr. døgn: 12 – 16 meter 210 DKK
Gæsteleje pr. døgn: over 16 meter 260 DKK

I lejen ligger også adgang til, samt forbrug af strøm og vand, samt adgang til badefaciliteter i det købte tidsrum. Betalingsautomaten står bag Havnegrillen ved toiletbygningen. Se kort.

I perioden mellem kl. 10-16 er det gratis at ligge i hele Gammel Havn, dog uden adgang til ovennævnte faciliteter. Udenfor dette tidsrum kræves betaling. Man kan dog altid bruge de offentlige toiletter og købe adgang til badefaciliteterne til 20 kr. pr. bad.

Serviceforhold:
Baderum og offentlige toiletter er beliggende bagved Havnegrillen.
Vaskemaskine/tørretumbler findes hos Vasketine Møntvask i Gothersgade 47.
Der er 2 affaldsskure til benyttelse for kabysaffald, i henholdsvis Gothersgade og Oldenborggade. Affald skal afleveres i de opstillede containere.
Olieholdigt affald må ikke kastes i containerne.

Betaling:
Automaten er placeret ved toiletbygningen mod kanalen, hvor man ved ankomst køber sin billet der skal påsættes synligt på skibet. Strømstik tilvælges på automaten ved betaling. Der udskrives desuden en kode på en separat billet der kan bruges til baderummet i perioden.

Manglende betaling udløser en bøde på 500 kr/døgn og kan medføre bortvisning.

Generelt:
Gæstesejlere skal følge anvisninger på opstillede skilte. I tilfælde af problemer med adgang til toilet eller strøm, kontakt venligst tlf. +45 72 10 70 00, dog uden for normal arbejdstid + 45 72 10 58 99.

Havnefogeden vil være synlig tilstede og anvisninger skal følges.

 

Følg os: