Gå til indhold
©  Foto:

KOMMER SNART: Landsoldat-missionen

KOMMER SNART: Snør støvlerne og gør dig klar!

Er du Fredericias næste tapre landsoldat?

I sommeren 2023 får Fredericia brug for et helt nyt hold af dygtige og tapre små landsoldater. Er du en af dem?

Kom på mission som tapper landsoldat i Fredericia

Fredericias børneaktivitet Landsoldat-missionen er en helt ny oplevelse for hele familien, der foregår på Fredericia Vold anno 1849. Køb dit aktivitets-kit, der indeholder alt, hvad du har brug for som tapper landsoldat, og så er du klar til at gå i gang!

Kommer i sommeren 2023

At være tapper landsoldat i Fredericia er en meget prominent titel, og tapre landsoldater sendes derfor kun på missioner, som er nøje planlagt. Planerne er ikke helt klar endnu, men bare rolig, der går ikke længe inden du kan komme på mission i Fredericia.

Aktiviteter for børn: Landsoldat-missionen

På Fredericias særlige Landsoldat-mission rejser du tilbage til 1849, hvor du kan prøve livet som tapper landsoldat i den gamle fæstningsby. Du og din familie sendes på mission på Fredericia Vold, det gamle fæstningsanlæg som omkranser Fredericia, hvor I skal hjælpe med at besejre fjenden.

Køb dit aktivitets-kit og bliv en tapper landsoldat

Alt du skal bruge for at blive en tapper landsoldat findes Landsoldat-missionens aktivitets kit. Køb aktivitets-kittet på Fredericia Bibliotek og Velkomstcenter eller i udvalgte udsalgssteder.

Aktivitets-kittet består af missions-manual, forælder-guide og en soldater-rygsæk med indhold. Aktivitets-kittet er dit, og du må tage det med hjem, når du har færdiggjort missionen.

Soldater-rygsækkens indhold

For at klare missionen må du først og fremmest have udstyr. Du får udleveret din helt egen soldater-rygsæk, som består af et tornyster (det hed soldaternes rygsække dengang) med træ-gevær, så du kan forsvare dig, en soldaterkasket, så du er klædt ordentligt på, og en feltration, så du kan samle kræfter og få fornyet energi undervejs på turen.

Missions-manual og forælder-guide

Sammen med soldater-rygsækken får du også udleveret en beskrivelse af din mission. Den legendariske General Rye er din overordnede, og følger du hans ordrer undervejs, så skal det nok gå godt! I Fredericia belønnes alle tapre landsoldater med en flot guldmedalje, når missionen er slut.

Dine forældre får også en guide, så hele familien kan løse missionen i fællesskab. Dygtige landsoldater har nemlig altid hjælpere til rådighed. 

Prisvindende aktivitet i ny, forbedret udgave

Du har måske hørt om Landsoldat-missionen før. Den tidligere udgave, Tapper Landsoldat på Mission, blev kåret til årets bedste børneoplevelse i Legoland Billund Resort i 2018.

Nu er aktivitetslegen tilbage i en ny og forbedret udgave, og Fredericia søger igen nye tapre landsoldater. Der er dog stadig garanti for god underholdning og spændende oplevelser for hele familien!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fredericiavold #visitfredericia 

Følg os: