©  Foto:

Kurt's Kaffebar

Hjemlig hygge, friskmalet kaffe eller en sandwich? Få det hele hos Kurt's.

Nyd god kaffe i afslappende omgivelser hos Kurt's Kaffebar

Hos Kurt's Kaffebar kan du komme helt ned i gear. Tag plads i en af de bløde sofaer eller ved et af de små borde og mærk den hjemlige og hyggelige atmosfære i den lille cafe i hjertet af Fredericia. 

Fredericiansk kaffebar med fokus på kvalitetskaffe

Hos Kurt's Kaffebar er der fokus på den gode kaffe. Her ristes og males bønner bag baren, så du altid er sikret helt frisk, nymalet kaffe. Kaffebaren byder på et væld af forskellige kaffevarianter, og hvis du ikke vil nyde kaffen hos Kurt's, kan du også købe friskristet og -malet kaffe med hjem i poser.

Friskbagt bagværk, brunch eller frokost på menukortet

Det er ikke kun kaffe og andre varme og kolde forfriskninger, som kan købes hos Kurt's Kaffebar. Hos Kurt's kan du altid få friskbagt bagværk, udsøgt kage, snacks eller en frokost, hvis du er mere sulten. Prøv fx en af cafeens nybagte boller eller brunchtallerken.

Kig ind i kaffebaren og se, hvad de har på menuen i dag!

En oase midt i Fredericias pulserende byliv

Kurt's Kaffebar ligger midt i Fredericias livlige gågader og er den perfekte lille oase, hvis du har brug for et hvil på din shoppingtur. Du har også mulighed for at nyde kaffebarens kolde og varme forfriskninger under de store parasoller på fortorvet foran kaffebaren, hvis du hellere vil følge med i gågadens puls. 

Både to stay og to go hos Kurt's Kaffebar

Hos Kurt's Kaffebar har du både mulighed for at nyde varme og kolde forfriskninger, bagværk og mad i cafeens indbydende lokaler, eller du kan tage det med som to go. Fortæl det blot til personalet, når du bestiller i baren. 

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#kurtskaffebar #visitfredericia