Gå til indhold
©  Foto:

Ladestationer i Fredericia Kommune

Når du er kørende i en el- eller plug in hybridbil, så kan du nemt finde ladestationer i Fredericia ved Lillebælt. Vi har samlet nedenstående oversigt til dig, men du bør altid sikre dig at der er ledige standere inden du kører til den station hvor du vil lade bilen.

De fleste stationer ligger der, hvor du alligevel nemt og bekvemt kan parkere din bil og ordne indkøb eller lignende, imens din bil lader op.

I Fredericia midtby kan du gratis lade din el-bil i parkeringshuset Domus Axel, med indkørsel i Købmagergade. Her er der gratis parkering i 3 timer og her finder du 2 pladser reserveret til el-bil eller campingbus med strømudtag (3-stik) på "1. niveau"

 

Desuden er der følgende betalingsstationer:

Lynladestation på Strevelinsvej 5, 7000 Fredericia
4 ladestandere som leverer 150 kW, som udbygges til 350kW (Status juni 2019). Stationen er bygget af bæredygtige materialer og planter er udvalgt i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening for at fremme biodiversiteten. 

CLEVER stationer

Føtex Vest, Venusvej 8, 7000 Fredericia - Mere info. Her er der også en Rema 1000, et Apotek og en legetøjsforretning og flere supermarkeder i gå-afstand.

P-pladsen Købmagergade Syd ved krydset Købmagergade/Fynsgade - Mere info.  Tæt på centrum af Fredericia med gå-afstand til gågaden og flere supermarkeder.

 

E.ON stationer

Trinity Hotel & Konferencecenter (adgang for alle, ikke kun hotellets gæster), Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia - Mere info.

Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia - Mere info.

 

TESLA Destination Charger

Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia - Mere info.