©  Foto:

Podwalk: 'Voldens Vidner'

Kom helt tæt på Fredericias historie med podwalken 'Voldens Vidner'!

Podwalk: 'Voldens Vidner', en dramatisk lydvandring

Du har måske hørt fortællingen om hvordan Fredericia Vold, det store fæstningsværk, spillede en afgørende rolle under Udfaldet ved Fredericia i 1849, hvor danske soldater og byens borgere kæmpede for livet. Men hvordan var det egentlig, at være til stede midt i de skelsættende begivenheder i 1849?

Med podwalken 'Voldens Vidner' kan du nu komme lidt tættere på de dramatiske dage under Slesvig-Holstenernes belejring af Fredericia, og det blodige slag mellem danskerne og de tyske soldater natten til d. 6. juli 1849. Med lydvandringen oplever du Fredericia Vold på en helt ny måde!

Dyk ned i historien om Fredericia Vold

'Voldens Vidner' er en dramatisk lydvandring, der foregår på Fredericia Vold. Lydvandringen starter på Landsoldatpladsen og tager cirka en halv time. På ruten kommer du til at opleve Voldens fantastiske historiske omgivelser og skønne natur med fortællingerne fra podwalken som lydkulisse.

Download gratis og lyt!

Du finder podwalken 'Voldens Vidner' i appen Useeum under "Visit Fredericia". Her ligger lydvandringens 5 episoder samt et kort over ruten.

Download appen til iPhone via App Store eller Android via Google Play!

'Voldens Vidner' findes også på engelsk!

Fortalt af dem, der selv var til stede

Podwalken 'Voldens Vidner' giver en stemme nu afdøde sjæle, og lader dem berette om deres oplevelser før, under og efter belejringen af og kampen om Fredericia.

Fortællingen er baseret på ægte historiske kilder, der lader dig komme helt tæt på og sanse begivenhederne på og omkring Fredericia Vold. I podwalken møder du ægte fortællinger fra mennesker, som engang har levet og følt, og du får mulighed for at opleve både intense, uhyggelige, barske og utrolige øjeblikke, som alle har fundet sted lige her, hvor du står og går.

Prøv Fredericia Volds lydvandringer

Har du allerede hørt podwalken 'Voldens Vidner'? Prøv en af Fredericia Volds andre lydvandringer. Find en oversigt her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fredericiavold #visitfredericia