©  Foto:

Shelterplads ved Skærbæk Strandpark

Kom helt tæt på naturen med en overnatning i shelter ved Skærbæk Strandpark.

Book en overnatning i shelter

I skoven ved Skærbæk Strandpark finder du områdets bedste shelterplads med 4 fine shelters. Ønsker du at benytte en eller flere af pladsens shelters kan du booke her, eller via knappen i boksen til højre. Prisen er 30 kr. per person per nat. Du har som udgangspunkt råderet over din shelter fra kl. 13 på ankomstdagen og frem til kl. 11 på afgangsdagen.

Vær opmærksom på, at du ikke kan være sikker på en ledig shelter, hvis du ikke har booket på forhånd! Du kan tjekke om der er ledige shelters via bookingpotalen.

Shelterpladsens faciliteter

Shelterpladsen er tæt på alt, hvad du behøver for en nat i naturen. På pladsen findes bord- og bænkesæt og en anlagt bålplads. I brændehytten ved shelterpladsen forefindes brænde, der kan købes for 25 kr. og betales på MobilePay nr. 953318.

Cirka 500 meter fra shelterpladsen, ved den tidligere restaurant, findes offentlige toiletter, som du kan benytte under dit ophold. Nærmeste indkøbsmulighed, Superbrugsen Skærbæk, er 1,3 km væk.

Tæt på skov og strand

Shelterpladsen ligger tæt på stranden og badebro. Herfra er der mulighed for isætning af kanoer og kajakker, så du kan opleve Lillebælt fra vandsiden. Du kan også udforske resten af det ca. 6 hektar store naturområde, der udgør Skærbæk Strandpark. Området dækker både skov og strand og har et fint udbygget stisystem. Strandparken ligger tæt på Skærbæk by. 

Det er tilladt at medbringe hunde i snor.

Fredericia Kommunes shelter- og teltpladser kan bookes på www.bookenshelter.dk. Find Fredericia under området "Fyn".

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#skærbækstrandpark #visitfredericia