Gå til indhold
©  Foto:

Skærbæk Strandpark

Skærbæk Strandpark er et skønt naturområde med både skov og strand.

En skov- eller strandtur?

Skærbæk Strandpark er ca. 6 hektar skønt naturområde med både strand og skov. Området ligger ud til Lillebælt ved den hyggelige havnelandsby Skærbæk. Strand- og skovområdet ved Skærbæk Strandpark er det ideelle sted for en hyggelig picnic, en længere gåtur eller en tur til stranden. Skovområdet, der ligger bagved stranden har et kuperet terræn og et udbygget stisystem. HYer finder du også en anbefalelsesværdig shelterplads.

Faciliteter

På strandparkens område er der placeret flere borde- og bænkesæt og bænke, hvorfra du kan nye et hvil og den gode udsigt. Nærved findes også offentlige toiletter og information om Blå Flag og den aktuelle badevandskvalitet. Stranden er tildelt Blå Flag. 

Læs Trygfondens vejledning til en sikker badetur her!

Parkering: områdets parkeringsplads findes via Brandsøvej.

Badebroer og bådebroer

På stranden er der opsat 2 broer: en mindre badebro og 200 meter længere henne af stranden en større bade- og bådebro. Fra den større bro er der også mulighed for isætning af kanoer og kajakker fra lavt repos, så du kan sejle fra stranden og ud på Lillebælt. 

Kommer du sejlende til Skærbæk Strandpark er det muligt at fortøjre din båd ved det runde brohoved yderst på den større bro. Det er ikke tilladt at fortøjre din båd på den inderste del af broen, da denne del er forbeholdt badende gæster. Den mindre badebro er udelukkende til badning.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#skærbækstrand #skærbækstrandpark #visitfredericia 

Følg os: