©  Foto:

Tapper Soldat på Mission

General Rye har brug for hjælp! Snør støvlerne og gør jer klar.

'Tapper Soldat på Mission': Sommerens aktivitet for hele familien

Fredericia har brug for nye tapre landsoldater, som kan forsvare fæstningen. Prøv den nye aktivitet 'Tapper Soldat på Mission' og bliv en del af Fredericias fineste bataljon!

Sjovest for børn mellem 5-10 år

Oplevelsen som tapper soldat egner sig bedst for børn mellem 5-10 år, men alle tapre soldater har brug for hjælpere, så der er garanti for god underholdning og spændende oplevelser for hele familien undervejs!

Leder I efter aktiviteter for større børn? Prøv podwalken 'Voldens Vidner' eller den nye gådejagt 'Moses og Cathrine: Forbandet kærlighed'.

Bliv en tapper landsoldat og hjælp Fredericia!

På Fredericias særlige soldater-mission rejser I tilbage i tiden til 1849, hvor I kan prøve livet som tapper landsoldat i den gamle fæstningsby. I sendes på mission på Fredericia Vold, det gamle fæstningsanlæg som omkranser Fredericia, hvor I skal hjælpe med at besejre fjenden.

'Tapper Soldat på Mission': Køb en soldaterrygsæk og kom i gang!

Pris og forhandlere: 'Tapper Soldat på Mission' koster 50 DKK og kan købes på Fredericia Bibliotek og Velkomstcenter og andre udvalgte udsalgssteder.

Når I køber oplevelsen får I udleveret en soldaterrygsæk. Alt I skal bruge for at løse missionen findes i soldaterrygsækken, og I må tage den og indholdet med hjem, når I har færdiggjort missionen.

Soldater-rygsækkens indhold

For at klare missionen må den tapre soldat først og fremmest have udstyr. Man får udleveret sin helt egen soldater-rygsæk, som består af et tornyster (det hed soldaternes rygsække dengang) med træ-gevær, så man kan forsvare sig, en soldaterkasket, så man er klædt ordentligt på, og en feltration, så man kan samle kræfter og få fornyet energi undervejs på turen.

Missions-manual og forældre-guide

Sammen med soldater-rygsækken får I også udleveret en beskrivelse af jeres mission. Den legendariske General Rye er jeres overordnede, og følger I hans ordrer undervejs, så skal det nok gå godt! I Fredericia belønnes alle tapre soldater med en flot guldmedalje, når missionen er slut.

Forældrene får også en guide, så hele familien kan løse missionen i fællesskab. Dygtige landsoldater har nemlig altid hjælpere til rådighed, som står klar til at træde til.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fredericiavold #visitfredericia