skip_to_main_content
©  Foto:

Tapper Soldat på Mission

En oplevelse for hele familien.

Prøv et slags rollespil på Fredericia Vold - hent dit Soldaterkit på Fredericia Bibliotek & Velkomstcenter indenfor de betjente åbningstider.

Rejs tilbage til 1849 og prøv livet som tapper soldat i Fredericia. Generalen sender dig og din familie på mission på det store Voldanlæg som omkranser byen. Følg generalens ordre og hjælp med at besejre fjenden! Se videoen om oplevelsen nedenfor.

Når du viser dit BE HAPPY PASS på vores Velkomstcenter i perioden 26.6. til 31.10., får du udleveret din soldateroppakning bestående af et tornyster (det hed soldaternes rygsække dengang) med træ-gevær og soldaterkasket. Samtidig får du din mission udleveret, så du kan se hvad du skal gøre for at gøre dig fortjent til medaljen. 

Dine forældre får også en manual, så du kan godt glæde dig til en fælles oplevelse for hele din familie. Og undervejs bliver du også belønnet med et lille feltration, som ligeledes indgår i din oppakning.

BE HAPPY PASS
Hvis du ikke har et BE HAPPY PASS, kan du spørge efter det i receptionen på det overnatningssted hvor du bor. Langt de fleste overnatningssteder i Fredericia  udleverer det til deres gæster. Hvis du er på besøg hos venner og familie eller du ikke har fået et BE HAPPY PASS, kan du spørge efter det på Fredericia Velkomstcenteret i Prinsessegade 27.

Vidste du, at Fredericia Vold er et kæmpemæssigt bygningsværk, hvor du tydeligt kan se hvordan Volden kunne beskytte lokalbefolkningen indenfor Volden imod fjenderne som ventede udenfor Volden?

Tapper soldat på Mission er kåret til årets bedste børneoplevelse i Legoland Billund Resort 2018.

Del gerne dine billeder med os på Instagram gerne #visitfredericia og #bravesoldiermission