Guidet tur på Volden

Byvandring og guidede ture i Fredericia

Foto: VisitFredericia

Tag med på guidet tur og kom helt tæt på Fredericias spændende og unikke historie. Book en byvandring online eller kontakt os for en privat tur.

Køb billet til vores planlagte ture

Året rundt afholder vi guidede ture og byvandringer med forskellige temaer. Tag f.eks. med på den populære historiske byvandring eller baggårdsvandringen. På vores online bookingportal, kan du se de kommende ture og købe billet til din næste gåtur. 

Inspiration til ture

Nedenfor kan du se et udvalg af vores mest populære ture. Men vi laver også historiske byvandringer i børnehøjde, så hele familien kan være med. Skal det være lidt mere moderne, kan vi anbefale en gåtur rundt i den nye bydel Kanalbyen, som er inspireret af de originale planer fra Fredericias grundlæggelse. 

Bestil en skræddersyet tur for din gruppe

Inviter kollegaerne, vennerne eller familien med på byvandring - en spændende og anderledes oplevelse i Fredericia. Året rundt er det muligt at bestille private, guidede ture, som vi tilpasser efter jeres behov og interesser.

Vores ture i Fredericias bymidte og på Fredericia Vold foregår til fods, men vores turguider hopper også gerne med på en båd eller bustur og fortæller områdets historier. Kunne I tænke jer picnic eller kaffestop undervejs? Det meste kan lade sig gøre.

Byvandring Fredericia

Pris 1.050 kr. pr. guide (1-25 pers. pr. guide)

Varighed 1 ½ - 2 timer

Book hos VisitFredericia på tlf. 72 11 35 12 (træffes alle hverdage mellem kl. 9-14) eller send en mail på visit@fredericia.dk.

 

Er I flere end 25 personer eller ønsker I en længere tur, så kontakt os og så skræddersyr vi en tur efter jeres ønsker og behov. 

Trelde Næs ved Fredericia

Guidede ture i naturen

Foto: Peter Leth Larsen