Gå til indhold
Guidet tur på Volden

Guidede ture i Fredericia

Foto: VisitFredericia

Tag med på guidet tur og kom helt tæt på Fredericias spændende og unikke historie. Book en tur online eller kontakt os for en privat tur.

Køb billet til vores planlagte ture

Året rundt afholder vi guidede ture med forskellige temaer. Tag f.eks. med på den populære historiske byvandring eller baggårdsvandringen. På vores online bookingportal, kan du se de kommende ture og købe billet. 

Bestil en skræddersyet tur for din gruppe

Inviter kollegaerne, vennerne eller familien med på en spændende og anderledes oplevelse i Fredericia. Året rundt er det muligt at bestille private, guidede ture, som vi tilpasser efter jeres behov og interesser.

Vores ture i Fredericias bymidte og på Fredericia Vold foregår til fods, men vores turguider hopper også gerne med på en båd eller bustur og fortæller områdets historier. Kunne I tænke jer picnic eller kaffestop undervejs? Det meste kan lade sig gøre. 

Pris 1.050 kr. pr. guide (1-25 pers. pr. guide)

Varighed 1 ½ - 2 timer

Book hos VisitFredericia på tlf. 72 11 35 12 (træffes alle hverdage mellem kl. 9-14) eller send en mail på visit@fredericia.dk.

 

Er I flere end 25 personer eller ønsker I en længere tur, så kontakt os og så skræddersyr vi en tur efter jeres ønsker og behov. 

Følg os: