©  Foto:

Den Engelske Pub

Nyd den gode stemning hos Den Engelske Pub i Fredericia.

Den Engelske Pub - autentisk pubstemning i Fredericia

På Den Engelske Pub kan du opleve rigtig pub-stemning i hjertet af Fredericia. Som en ægte traditionel engelsk pub, er Den Engelske Pub i Fredericia også familieejet, og her er der fokus på den hyggelige stemning, et bredt udvalg af spændende øl og mad lavet med gode råvarer.

Læs meget mere om Den Engelske Pub her!

Oplev atmosfæren indendørs eller nyd fortovsstemningen udendørs

Hos Den Engelske Pub i Fredericia kan du både synke ned i pubbens bløde sæder og nyde den intime og hyggelige stemning, eller du kan finde en plads i solen uden for pubben. Den Engelske Pub ligger nemlig lige ud til Ryes Plads, en af Fredericias hyggelige pladser med udendørsservering og hyggelig fortovsstemning.

Lækker frokost med strejf af pubstemning - for hele familien!

På Den Engelske Pub finder du et bredt udvalg af lækre pub-retter og kolde og varme drikke. Prøv fx en af de gode wraps eller lækre gourmet sandwiches. Menukortet byder også på lune snacks og en særskilt børnemenu, så her kan store og små få stillet både den store og den lille sult.

Find hele menukortet her!

Åbningstider og information

Køkkenet har åbent tirsdag-fredag fra 11:00-16:15 og lørdag fra 11:00-15:00.

Pubben har åbent mandag-torsdag fra 11:00-24:00, fredag-lørdag fra 11:00-02:00 og søndag fra 12:00-20:00.

Livemusik på Den Engelske Pub

Den Engelske Pub inviterer på udvalgte dage til livemusik og god stemning på pubben. Du kan finde mere information om fremtidige arrangementer på Den Engelske Pubs hjemmeside og facebook-side.

Et væld af forskellige specialøl på fad

Hvis du er interesseret i specialøl er Den Engelske Pub stedet for dig!

Her finder du nemlig hele 28 haner med et bredt udvalg af forskellige fadøl, både kendte mærker og helt nye og mere ukendte ølvarianter. Der er løbende rotation, så du kan altid prøve nye og spændende øl hos Den Engelske Pub i Fredericia.

En sports-pub med særligt fokus på international fodbold

Udover at servere gode øl og lækker mad er Den Engelske Pub også Fredericias førende sports-pub. Pubben har særligt fokus på international fodbold, og her kan du altid se både kampe fra den engelske Premier League og Champions League.

Se pubbens sendeplan her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#denengelskefredericia #visitfredericia