©  Foto:

Erritsø Mose

Syd for Hannerup Skov ligger Erritsø Mose.

Oplev naturstien, som følger Erritsø Bæk. Her kan du komme helt tæt på naturen, når du følger stien og går ad de små træbroer gennem det våde landskab af mose- og engområder. Undervejs er der hyggelige bænke, hvor man kan slå sig ned og høre bækkens rislende lyd. På turen kommer du forbi det snoede forløb af Erritsø Bæk. Vær opmærksom på, at turen kræver gummistøvler eller andet tæt fodtøj.

Stierne er afmærkede rundt i området, hvorfra du kan møde græssende kreaturer eller få øje på rådyr. Der er et rigt dyre- og planteliv tilknyttet mose- og engarealerne, hvor du blandt andet kan se vilde orkidéer. Ved Erritsø Bæk kan du være heldig at se en odder eller spor fra den. Der er størst sandsynlighed for at se odderen i den tidlige morgen eller sene aften. Og er du heldig ser du rørhøgen svæve over området, den yngler nemlig her i Erritsø Mose.

Der er parkeringsmuligheder ved Hannerup Engvej 1-3

Flagermustur og andre aktiviteter med Det Grønne Fredericia

Det Grønne Fredericia afholder et væld af aktiviteter i og omkring Fredericia. Tag fx med på flagermustur med guide i Erritsø Mose og oplev de helt særlige dyr.

Se oversigt over aktiviteter og book billet her!