Gå til indhold
©  Foto:

Fredericia Lystbådehavn

Fredericia Lystbådehavn

Indsejlingen til Fredericia Lystbådehavn er helt unik. Kuperet terræn på begge sider og udsigt til Lillebæltsbroen giver en utrolig smuk oplevelse. Fra Fredericia Lystbådehavn finder du altid godt sejlermiljø med læ og roligt vand.

Lystbådehavnen er nyrenoveret og har et nybygget, topmoderne havnehus med gæstesejlerfaciliteter og udendørsarealer med grill. Nyopført café og restaurant tilbyder både en traditionel cafémenu samt lækre middagsretter. Cafeen har et mindre kiosk-udsalg, og yderligere indkøbsmuligheder findes inden for 1 km (Brugs, Fakta, Netto, og bager). 3 km til Fredericia by.

Besøg Fredericia, en planlagt by, der har en særlig charme med helt lige gader og en unik historie, der bedst opleves ved en tur på Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg. I bymidten, 2 km fra lystbådehavnen, finder du cafeer og restauranter og mange spændende specialbutikker.

Faciliteter
På havnen findes grillpladser og borde/bænkesæt samt et stort nybygget havnehus med moderne faciliteter til gæstesejlere.
EL-Mastekran med 15 meter til vandoverfladen, max belastning 500 kg. Bunkeranlæg for Marine-diesel og benzin. El og vand på alle broer. Slæbested for både og joller (pris 35,- kr.)
Overnatningspladser for Campere
Cykeludlejning
Erritsø Badestrand mod syd grænsende op til lystbådehavnen
Indkøbsmulighed af daglige fornødenheder og marineudstyr i gå afstand.

Gæstende både - Priser pr. døgn for gæstende både:

0-7 meter: 145 kr.

7-11 meter: 180 kr.

11-15 meter: 200 kr.

Over 15 meter: 220 kr. 

Autocamper: 145 kr.

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret, hvor der også kan trækkes kort, der giver adgang til toiletter, baderum og affaldscontainere.
Der er ligeledes internet til fri afbenyttelse i havnen, dog er rækkevidden begrænset.
Koden til netværket fåes på den hvide kvittering ved køb af billet.

Følg os: