VisitFredericia

Madsby Legepark

Tag i Madsby Legepark - et tilbud til hele familien med gratis adgang hele året rundt. 

Madsby Legepark er et slaraffenland for aktive børn og deres voksne. Her er rigeligt med aktiviteter til en hel dags udflugt.

Vi er i gang med en masse forbedringer til glæde for både jer og dyrene. Derfor er der i øjeblikket spærret af for noget af dyreområdet, som betyder at der kun er adgang til kaniner og fuglene i fuglehuset. Minigolfbanen er lukket frem til den 28.6. og derefter kan den være spærret i nogle perioder. Hold dig orienteret på opslagene i Legeparken om hvad der evt. er lukket pga ombygning den dag du vil besøge os.

Slå jer løs på den store sandlegeplads for børn i alle aldre. Drøn derudaf på Mooncar-banen eller sving jer afsted på Tarzanbanen i skoven. Har I brug for en pause, kan I slappe af med dukketeater eller høre fabelagtige fortællinger i Eventyrgrotten.

Besøg også parkens mini-zoo og sig hej til lamaer, køer, får, geder, grise, heste, æsler, høns, kaniner, fugle og gnavere. 

De fleste af parkens tilbud er gratis - dog er enkelte aktiviteter mod betaling: for priser mellem 15-50 kr. pr. person kan man spille minigolf,  køre en tur i Madsbytoget, leje en robåd og sejle en tur på søen eller finde sin indre tumling frem i de sjove Waterballs

I Madsby Kiosken kan man bl.a. købe hotdogs, sandwich, is, slik og drikkevarer.
Det er tilladt at medbringe sin egen mad i parken. Maden kan nydes i et af madpakkehusene eller udendørs på bænke i blomsteroaserne og i det store fælles grillområde. Det er også muligt at booke et madpakkehus fx til en familiekomsammen eller en børnefødselsdag. Se mere og book på parkens hjemmeside. 

Med over 350.000 gæster årligt er parken områdets største turistattraktion for børnefamilier. 

Madsby Legepark er blevet tildelt et ”Excellent Play” – certifikat og er også blevet kåret af GoLittle som ”Danmarks Sjoveste Legeplads”.

Legeparken er en del af det samlede Madsby Parken, som også huser Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter og Badeland. Madsbytoget kører i hele parken. Det er muligt at købe kombineret billet til Madsbytoget og Den Historiske Miniby.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Parkering koster 12 kr. pr. time mellem kl. 9 og 17 alle dage.

Madsby Parken ligger kun 100 meter fra Fredericia Banegård.

Parken er naturligvis handicapvenlig og har bl.a. handicaptoiletter, flisebelagte stier på bakkerne og plads til ikke-elektriske kørestole på Madsby-toget.