©  Foto:

Kims Køkken

Nyd autentisk, asiatisk mad hos Kims Køkken i Fredericia.

En bid af Asien hos Kims Køkken i Fredericia

Hos Kims Køkken er der fokus på god mad i behagelige omgivelser. Spisestedet serverer mad lavet fra bunden med friske råvarer med et særligt fokus på det asiatiske køkken.

Hos Kims Køkken er du altid velkommen - her er nemlig både åbent til brunch, frokost og aften. Det er derfor altid muligt at kombinere et besøg i Fredericia med god mad hos Kims.

Autentiske asiatiske specialiteter i hyggelig atmosfære

Hos Kims Køkken er menukortet sammensat af et udvalg af forskellige asiatiske specialiteter og retter, kombineret med klassikere fra det danske køkken. Menukortet dækker fx både over asiatiske ruller og snacks, nuddelretter og dim sum.

Se menukortet her!

Prøv det unikke koncept "delemad" hos Kims Køkken

Kims Køkken kører nemlig med det særlige koncept "delemad". Bordet bestiller forskellige retter, der serveres på fælles fade i stedet for særskilt portionsanretning, som man kender det fra andre restauranter - det giver en mere intim madoplevelse og mulighed for at dykke ned i det asiatiske køkken.

Læs mere om restaurantens koncept her!

Take Away fra Kims Køkken

Kims Køkken tilbyder også take away, så du kan nyde den gode mad i hjemlige omgivelser eller på farten. Find en oversigt over take-away retter her!

Familievenlig restaurant midt i gågaden

Restaurant Kims Køkken ligger i hjertet af Fredericias hyggelige gågader. Byens snorlige gader danner et unikt gågadenet, hvor du finder mange gode shoppingmuligheder og særlige, lokale butikker.

Kims Køkken byder dig og din familie velkommen - restauranten er nemlig særdeles familievenlig og har sit eget børnemenu-kort. Her findes derfor altid noget for enhver smag.

Fredericia byder på et væld af oplevelser for hele familien. Se vores bud på gode oplevelser for børn her!

Tæt på fæstningsbyens mange oplevelser

I Fredericia er der masser at opleve hele året rundt. Kun et stenkast fra Kims Køkken finder du både Fredericia Vold, et af Europas ældste og bedst bevarede fæstningsværker og Det Hvide Vandtårn, hvorfra der er en imponerende udsigt over fæstningsbyen og Lillebælt. Du kan også nemt kombinere dit besøg med en tur på Østerstrand, byens bedste badestrand eller et besøg i Kanalbyen, Fredericias nye bydel. 

Læs mere om Fredericias mange oplevelser og aktiviteter her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#kimskøkken #visitfredericia