Englen Else kommer til Jul i Fredericia
Julemarked i Fredericia

Jul i Fredericia 2023

Foto:Fairywork&VisitFredericia
Oplev julemagien i den historiske fæstningsby, Fredericia, som ligger i hjertet af Danmark.

Jul i den gamle fæstningsby

Julen i Fredericia 2023 bliver ganske særlig. Vi har skruet helt op for julehyggen i fæstningsbyen i år og du kan glæde dig til nogle festlige dage inspireret af gode, gamle juletraditioner. 

Der vil bl.a. være et stort, hyggeligt julemarked på Rådhuspladsen, gratis hestevognskørsel, guidede julevandringer, julekoncerter, underholdende shows og musik i gaderne, nissegøgleri, og man kan også se julemandens rensdyr eller tage med den populære nattevægter rundt i byens historiske gader. 

Oplev bl.a. gadeteater med Englen Else

Juleprogram

Find alle aktiviteter i julen 2023 i vores store juleprogram.

Foto: Fairywork

Juleferie Fredericia

Skal juleferien 2023 byde på noget ekstraordinært? Fredericia er med sin smukke natur, helt unikke historie, store udvalg af hoteller, mange events og ideelle placering midt i Danmark det helt perfekte sted at tage på en jule-getaway.

Det hvide vandtårn om vinteren

Værd at opleve i Fredericia

Se Fredericias populære attraktioner her

Foto: Joan Barløse
Shop julegaver i Fredericia
Foto: Pexels

Juleshopping og julemarked i Fredericia

Forkæl dig selv eller en du har kær denne jul og tag på juleshopping i en af de mange spændende butikker i Fredericia. Butikkerne bugner af gode tilbud og har forskellige juleaktiviteter. 

Der vil også være sjove juleaktiviteter rundt omkring i byens gader, hvis du har brug for en lille pause fra dine indkøb. Se dem alle her. Vi ses til nogle hyggelige juledage i Fredericia.

Julefrokost Fredericia - inklusiv kulturoplevelser

Hold julefrokost i Fredericia og få mad- og kulturoplevelser i særklasse. Inden I sætter jer til rette på en af de mange hyggelige restauranter i Fredericia, burde I prøve nogle af byens mange tilbud. Tag f.eks. en juletur i teateret, prøv Bridgewalking over Lillebælt, oplev det imponerende voldanlæg eller sus afsted på gokartbanen.

Efterfølgende står byens restauranter, caféer eller barer naturligvis klar til at byde jer velkommen med en lækker julemenu eller noget godt til ganen.