Gå til indhold
Jul i Fredericia
Dådyr i Fuglsang Dyrehave

Jul i Fredericia 2022

Foto:VisitDenmark&Joan Barløse
Oplev julemagien i den historiske fæstningsby, Fredericia, som ligger i hjertet af Danmark.

Jul som i gamle dage

Julen i Fredericia 2022 bliver noget helt særlig. Vi skruer ned for strømmen og op for hyggen. Vi fejrer højtiden på gammeldags manér og du kan glæde dig til nogle festlige dage inspireret af de gode, gamle traditioner. 

Der vil bl.a. være julemarkeder på torvet, sjove gadeteatre, hestevognskørsel rundt i gaderne, underholdende ildshows, fællessang, fakkeloptog og livemusik rundt omkring i byen.

Julemusik i Fredericia

Juleprogram

Find alle aktiviteter i julen 2022 i vores eventprogram.

© VisitFredericia
Foto: Phillip Braun

5 ting du ikke må gå glip af!

1. Julemandens ankomst til Fredericia den 18. november, hvor han tænder byens juletræer på Axeltorv og Rådhuspladsen. Byen er fyldt med gode tilbud og aktiviteter.

2. Se de flotte ildshows på Rådhuspladsen den 25. november og 9. december. Der er garanti for fascinerende stunts og spænding for hele familien.

3. Oplev Copenhagen Drummers og deres festlige jule-lysshow den 2. december.

4. Den 13. december kan du opleve det traditionsrige luciaoptog med børn fra den Kreative Skole, der sammen med en tre meter høj engel går fra gågaderne og ned til Gammel Havn, hvor Luciaoptoget fortsætter til vands.

5. Den 15. december fejres Fredericia bys 372-års fødselsdag med et imponerende fakkeloptog og musik fra 6. Juli Garden.

6. juli garden spiller på Rådhusetspladsen

Foto:VisitFredericia

Juleferie Fredericia

Skal juleferien 2022 byde på noget ekstraordinært? Fredericia er med sin smukke natur, helt unikke historie, store udvalg af hoteller, mange events og ideelle placering midt i Danmark det helt perfekte sted at tage på en jule-getaway.

Det hvide vandtårn om vinteren

Værd at opleve i Fredericia

Se Fredericias populære attraktioner her

Foto: Joan Barløse

Juleshopping og julemarked i Fredericia

Forkæl dig selv eller en du har kær denne jul og tag på juleshopping i en af de mange spændende butikker i Fredericia. Butikkerne bugner af gode tilbud og har forskellige juleaktiviteter. Tag bl.a. på nissejagt i byens butikker.

Der vil også være sjove juleaktiviteter rundt omkring i byens gader, hvis du har brug for en lille pause fra dine indkøb. Se dem alle her. Vi ses til nogle hyggelige juledage i Fredericia.

Julefrokost Fredericia - inklusiv kulturoplevelser

Hold julefrokost i Fredericia og få mad- og kulturoplevelser i særklasse. Inden I sætter jer til rette på en af de mange hyggelige restauranter i Fredericia, burde I prøve nogle af byens mange tilbud. Tag f.eks. en juletur i teateret, prøv Bridgewalking over Lillebælt, oplev det imponerende voldanlæg eller sus afsted på gokartbanen.

Efterfølgende står byens restauranter, caféer eller barer naturligvis klar til at byde jer velkommen med en lækker julemenu eller noget godt til ganen.

Følg os: