©  Foto:

Den Gyldne Ovn

Nyd lækkert bagværk eller en kop kaffe hos Den Gyldne Ovn.

Den Gyldne Ovn: Cafe og bageri i Fredericia

I hjertet af Fredericia ligger Den Gyldne Ovn, en hyggelig cafe og bageri. Hos Den Gyldne Ovn kan du få friskbagt brød bagt i egen stenovn og kage af gode råvarer, forskellige former for bagværk og varme og kolde cafe-retter.

Familievenlig cafe i Fredericias gågader

Den Gyldne Ovn er det perfekte sted, hvis hele familien skal på cafe-tur. Den familievenlige og børnevenlige cafe ligger midt i Fredericias hyggelige gågader, så I nemt kan lave et pitstop undervejs på jeres tur rundt i fæstningsbyen ved Lillebælt

Friskbagt brød, brunch eller frokost?

Hos den Gyldne ovn kan du hente friskbagt brød til formiddagskaffen, nyde en lækker brunch, en god frokost eller eftermiddagskaffen. Den hyggelige cafe har åbent hver dag, og har et bredt udvalg af forskellige retter på menukortet.

Se menukortet her!

Nyd din mad indendørs, udendørs eller som take away

Den Gyldne Ovn har både indendørs og udendørs servering, så du kan både nyde din mad i sommersolen eller i behagelige omgivelser indenfor. Du kan også tage din mad eller kaffe med to go, for Den Gyldne Ovn tilbyder også take away.

Bestil take away her!

Mad ud af huset til dit næste event

Står du og skal arrangere et møde, en udflugt, et kursus eller afholde en privat fødselsdag, en konfirmation eller andre arrangementer, hvor gæsterne bliver sultne? Den Gyldne Ovn leverer gerne brød, kage, sandwiches m.m. til dit næste arrangement.

Kontakt Den Gyldne Ovn for mere information!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#dengyldneovn #visitfredericia