Gå til indhold
©  Foto:

Get Outdoor

Kajak, Sit on Top, Mountainbike eller friluftstur? Get Outdoor er din samarbejdspartner!

Get Outdoor planlægger og skræddersyer oplevelser i naturen både til lands og til vands, med fokus på aktiviteter i naturen og gruppens dynamik.  

Kom f.eks. med ud og sejl kajak i Lillebælts skønne natur med udgangspunkt i Fredericia. Her får du muligheden for at komme helt tæt på de mange marsvin, som bor under vandet. Du kan starte med at leje en kajak og/eller tage et kursus på enten 4 eller 16 timer, så du bliver klædt godt på, til at tage på eventyr i Naturpark Lillebælt - Danmarks største Naturpark. 

Kajakture og kajaudlejning i Fredericia og omegnen, se her: https://getoutdoor.dk/kajak/ 

SUP-tur ved Trelde Næs, se her: https://getoutdoor.dk/stand-up-paddle/

Når du er i Fredericia, kan du også lære at cykle på mountainbike, hvor du lærer teknikker og kommer rundt i skoven på en ny måde, imens du får god motion.

Mountainbike-kursus i Hannerup Skov og udlejning, se her: https://getoutdoor.dk/mountainbike/

Get Outdoor laver også friluftsture, som er en sjov måde at tilbringe en dag sammen, hvor du vil få tid til at nyde naturen samtidig med, at du vil blive udfordret og måske få rykket dine grænser. Der vil være rig mulighed for at nyde både stilheden og de meget flotte udsigter under turen. Turenes tempo vil blive tilpasset gruppen med flere stop undervejs.

Turen kan gå til Trelde Næs, som er en af Danmarks flotteste naturområder (udnævnt til Danmarks Naturkanon) eller det kan være en kajak tur rundt i Naturpark Lillebælt for at besøge de mange seværdigheder fra søsiden.

Outdoor-kurser, se her: https://getoutdoor.dk/vandring/

Se alle de planlagte ture og kurser her. 

Get Outdoor arrangerer også ture og kurser i hele Scandinavien - kontakt os for nærmere info.

Følg os: