Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Kryb i Ly Kro

Hotel Kryb i Ly Kro tilbyder kroophold som i gamle dage i charmerende, historiske omgivelser.

Kryb i Ly Kro - en af Danmarks ældste kroer

Hos Hotel Kryb i Ly Kro kan du overnatte i smukke historiske omgivelser på et ægte kroophold. Hotel Kryb i Ly Kro ligger centralt placeret midt i Danmark og er omringet af skøn natur, der indbyder til skønne gå- eller løbeture i naturområdet omkring kroen. Under dit ophold hos Hotel Kryb i Ly Kro bliver du mødt af imødekommende og engageret personale, der prioritere høj kvalitet og service for at give dig den bedste oplevelse.

Kro med kongeligt privilegium

Kryb i Ly Kro er en af Danmarks ældste storkroer med kongeligt privilegium, og en af de få kroer, der har fået lov til at beholde titlen og og den kongelige krone i sit logo. Kryb i Ly Kro har vedligeholdt sin herregårdsstil og er qua sin titel en aktiv del af den danske kulturhistorie.

Ophold hos Hotel Kryb i Ly Kro

Hos Hotel Kryb i Ly Kro kan du overnatte i et af kroens 77 hyggelige værelser og nyde forplejning i hotellets restaurant Restaurant KRYB I LY KRO. Du kan tage en velfortjent pause i hotellets bar eller nyde et spil billard i hotellets opholdsrum. På hotellets nederste etage finder du et lille wellness-område med indendørs swimmingpool og sauna.  Under dit ophold har du gratis Wi-Fi og gratis parkering samt standere til opladning af elbiler, som kan benyttes af hotellets gæster. Du har også mulighed for at benytte hotellets vaske- og strygerum mod betaling.

På Hotel Kryb i Ly Kros hjemmeside kan du finde mere praktisk information om dit ophold.

Weekendophold, spaophold eller hotelophold til nytår?

Vil du have en helt speciel oplevelse eller leder du efter inspiration til din næste get away, tilbyder Hotel Kryb i Ly Kro en række ophold med temaer. Inviter din kæreste på et skønt weekendophold, eller book et ophold med musik og dans. Hotellet tilbyder også bl. a. spa- og golfophold og både jule- og nytårsophold. Find en oversigt over alle ophold på Hotel Kryb i Ly Kros hjemmeside!

Møde- og konferencehotel i Fredericia

Afhold dit næste møde eller din næste konference i historiske omgivelser hos Hotel Kryb i Ly Kro. Kryb i Ly flere konferencelokaler, mødestuer og mindre møderum, som kan bookes til større eller mindre arrangementer. De største lokaler har plads til op til 180 personer, og det er muligt både at booke forplejning og overnatning til dit møde eller din konference. Hotel Kryb i Ly Kro tilbyder en række mødepakker, men Kryb i Lys kompente personale står også altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte et arrangement efter netop dine behov.

Restaurant KRYB I LY KRO

Hotel Kryb i Ly restaurant Restaurant KRYB I LY KRO serverer klassiske hjemmelavede retter af friske, danske råvarer med af twist af både det traditionelle og moderne. Du kan læse meget mere om Restaurant KRYB I LY KRO her!

Fester og selskaber med eller uden overnatning

Lad Hotel Kryb i Ly Kro danne rammen for din næste fest eller selskab. Kryb i Ly Kro har 11 selskabslokaler af forskellig størrelse, mulighed for overnatning og udsøgt mad fra Restaurant KRYB I LY KRO. Benyt en af restaurantens lækre selskabsmenuer, eller kontakt Kryb i Ly Kro, så I sammen kan sammesætte den perfekte fest for dig.

Oplevelser i Fredericia

Fra Hotel Kryb i Ly Kro er der få minutters kørsel til Fredericia, hvor et væld af oplevelser venter på dig. Du kan læse meget mere om, hvad Fredericia har at tilbyde på Visit Fredericias hjemmeside, hvor du også kan se en oversigt over kommende aktiviteter og events i Fredericia.

Ikke langt fra Hotel Kryb i Ly Kro ligger Naturpark Lillebælt, Danmarks største naturpark. Opdag naturparkens mange tilbud og prøv fx en brovandring på Den Gamle Lillebæltsbro hos Bridgewalking Lillebælt.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#krybilykro #visitfredericia