©  Foto:

Restaurant KRYB I LY KRO

Nyd klassisk dansk mad af høj kvalitet på den historiske Kryb i Ly Kro.

Restaurant KRYB I LY KRO

Hos Restaurant KRYB I LY KRO får du den fuldendte krooplevelse. Restaurant KRYB I LY KRO er en del af Hotel Kryb i Ly Kro men fungerer også som selvstændig restaurant, hvor du kan nyde god mad og opleve den charmerende krostemning i historiske omgivelser på en af Danmarks ældste kroer.

Spisested med fokus på kvalitet

Restaurant KRYB I LY KRO har fokus på den gode kvalitet, friske danske råvarer efter sæson og nøje udvalgte specialiteter. Det kulinariske er baseret på det nostalgiske, klassiske og danske køkken og det gode hjemmelavede måltid.

A la carte eller take away?

Restaurant KRYB I LY KRO tilbyder a la carte-menu med både kvalitetskød og fiskeretter samt et godt udvalg af frokostretter. Hertil tilbyder restauranten et tilpasset udvalg af vine. Til de mindste har Restaurant KRYB I LY KRO et særskilt børnemenukort.
Se restaurantens lækre menuer her!

Take Away: Restaurant KRYB I LY KRO tilbyder et udvalg af restaurantens retter som take away, så du kan nyde den gode kvalitet og friske råvarer derhjemme. Se take away-menukortet og bestil din mad her!

Planlæg din næste fest eller selskab

Hos Restaurant KRYB I LY KRO kan du nemt holde din næste fest eller selskab. Lad restaurantens dygtige personale sørge for lækker mad i en behagelig atmosfære og professionel betjening, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Restauranten råder over 11 hyggelige selskabslokaler af varierende størrelse, hvor det største kan rumme op til 200 personer, og har dine gæster brug for overnatningsmulighed, kan hotellet tilbyde overnatning i forbindelse med din fest.

Mad ud af huset: Det er også muligt at bestille mad ud af huset fra Restaurant KRYB I LY KRO til din fest eller selskab. Se restaurantens forslag til menuer ud af huset her, eller kontakt restauranten for mere information.

Restaurant KRYB I LY KRO tilbyder et udvalg af festmenuer og lytter gerne til dine ønsker og ideer, så du får den fest, du drømmer om. Du kan finde festmenuerne her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#hotelkrybily #visitfredericia